HerNews.gr
Διεθνή

Megan Fox: Αποκάλυψε ότι είχε έκτοπη εγκυμοσύνη χρόνια πριν από την «τραγική» αποβολή

Η αποβολή του παιδιού της Megan Fox και του Machine Gun Kelly δεν ήταν η πρώτη της απώλεια εγκυμοσύνης.

Η ηθοποιός αποκάλυψε σε μια συνέντευξη στο WWD που δημοσιεύθηκε την Τετάρτη ότι «είχε μια έκτοπη εγκυμοσύνη όταν ήταν νεότερη».

Η Megan Fox σημείωσε: «Είχα άλλα πράγματα που δεν πρόκειται να πω γιατί Θεός φυλάξοι, ο κόσμος θα είναι σε αναστάτωση».Μέγκαν Φοξ και Machine Gun KellyΑλλά ενώ η ηθοποιός είχε αντιμετωπίσει “παρόμοια ζητήματα” στο παρελθόν, αγωνίστηκε να καταλάβει γιατί η πιο πρόσφατη απώλεια της ήταν “τόσο δύσκολη” και “πολύ πιο δύσκολη” στην επεξεργασία.

Τελικά, η Fox συνειδητοποίησε ότι δεν είχε βιώσει αποβολή με «κάποιον που [ήταν] τόσο ερωτευμένη».

Εξήγησε, «Αυτό το στοιχείο της αγάπης έκανε πραγματικά αυτή την αποβολή πραγματικά τραγική για μένα και με άφησε με πολλή θλίψη και πολλά βάσανα».

Μέγκαν Φοξ

Ο MGK, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Colson Baker, εμφανίστηκε για πρώτη φορά να αποκαλύπτει την αποβολή όταν ερμήνευσε το “Twin Flame” στα μουσικά βραβεία Billboard πέρυσι και αφιέρωσε το κομμάτι στο “αγέννητο παιδί του”.

Καθώς ο χτύπος της καρδιάς έπαιζε στο παρασκήνιο, ο υποψήφιος για Grammy, 33 ετών, τραγούδησε: «Πήγαινε για ύπνο / Θα σε δω στα όνειρά μου / Αυτό αλλάζει τα πάντα / Τώρα πρέπει να σε ελευθερώσω».

Ο ίδιος και η Fox δεν επιβεβαίωσαν την αποβολή μέχρι που το μοντέλο έγραψε γι ‘αυτό στην ποιητική συλλογή της, “Pretty Boys Are Poisonous”, η οποία βγήκε στα ράφια νωρίτερα αυτό το μήνα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δίκη Άμπερ Χερντ-Τζόνι Ντεπ: «Με βίασε με μπουκάλι» -«Μου φώναζε, με έλεγε γέρο και χοντρό»

Her News b

Bianca Censori: Αντιγράφει την Kim Kardashian με λευκό φόρεμα και..έντονο ντεκολτέ

HerNews ka

«Μην τα παρατάτε ποτέ!» το μήνυμα του ρεπόρτερ, Μπέντζαμιν Χολ που έχασε μάτι και πόδι στην Ουκρανία

Her News b