HerNews.gr
Διεθνή

Μάικλ Τζάκσον: Ο κατήγορος του αντεπιτίθεται και παραπέμπει σε δίκη την υπόθεση σεξουαλικής του κακοποίησης

Η αστική υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης εναντίον της περιουσίας του αείμνηστου βασιλιά της ποπ, Μάικλ Τζάκσον , πλησιάζει στη δίκη. 

Ο Γουέιντ Ρόμπσον , ο οποίος πρωταγωνίστησε στην ντοκιμαντέρ του HBO, «Leaving Neverland» , ισχυρίζεται ότι κακοποιήθηκε από τον Τζάκσον όταν ήταν μόλις επτά ετών στο Ράντσο του Neverland στη Σάντα Μπάρμπαρα. Η μήνυση ισχυρίζεται ότι η κακοποίηση συνέβη ενώ η αδερφή του Ρόμπσον κοιμόταν σε ένα διπλανό κρεβάτι.

Η υπόθεση του Ρόμπσον έλαβε σημαντική ώθηση τον Αύγουστο, όταν το Εφετείο της Καλιφόρνια αντέστρεψε μια προηγούμενη απόφαση που είχε απορρίψει τις αγωγές του εναντίον των Jackson’s MJJ Productions και MJJ Ventures. Τώρα, μια δίκη έχει προγραμματιστεί για τις 28 Φεβρουαρίου 2024, όπου θα οριστεί ημερομηνία δίκης για την υπόθεση του Robson.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που έλαβε το RadarOnline.com , ο Ρόμπσον ισχυρίζεται ότι η κακοποίηση ξεκίνησε στο τεράστιο σπίτι του Τζάκσον σε λούνα παρκ και συνεχίστηκε για μια περίοδο επτά ετών. Λέγεται ότι ο Τζάκσον είπε στον Ρόμπσον: «Δεν μπορούμε ποτέ να πούμε σε κανέναν τι κάνουμε ΕΜΕΙΣ… Αν κάποιος το μάθαινε ποτέ, οι ζωές και οι καριέρες ΜΑΣ θα είχαν τελειώσει». 

Ο Ρόμπσον ισχυρίζεται ότι η σχέση με τον Μάικλ Τζάκσον συνεχίστηκε ακόμα και μετά την επιστροφή του στην πατρίδα του την Αυστραλία. Φέρεται να επικοινωνούσαν μέσω φαξ και συχνών τηλεφωνικών συνομιλιών που διαρκούσαν ώρες κάθε εβδομάδα. Ο Τζάκσον φέρεται να ενθάρρυνε τον Ρόμπσον να τον αποκαλεί «μπαμπά», ενώ αναφερόταν στον Ρόμπσον ως «Γιός».

Το Jackson’s Estate ήθελε να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης

Μόλις το 2012 ο Ρόμπσον συνειδητοποίησε ότι είχε κακομεταχειριστεί συστηματικά. Έζησε πολλαπλές νευρικές κρίσεις και υπέφερε από ακραίο στρες, άγχος, φόβο, κατάθλιψη και αϋπνία. Οι ισχυρισμοί του είναι μέρος ενός ευρύτερου μοτίβου, καθώς αρκετοί άλλοι άνδρες έχουν κατηγορήσει τον Μάικλ Τζάκσον για σεξουαλική κακοποίηση. 

Η περιουσία του Μάικλ Τζάκσον αναμενόταν να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης στο Ανώτατο Δικαστήριο της Καλιφόρνια. Ωστόσο, με το συνέδριο της δίκης να έχει πλέον προγραμματιστεί, φαίνεται ότι η υπόθεση θα προχωρήσει. Ο δικαστής Mark A. Young θα προεδρεύσει της διάσκεψης και θα καθορίσει την ημερομηνία δίκης για την υπόθεση του Ρόμπσον.

Θύματα» του Μάικλ Τζάκσον: Έτσι ξεκίνησε η κακοποίηση - Από τις αγκαλιές και τα χάδια στο στοματικό σεξ

Αυτή η τελευταία εξέλιξη επαναφέρει στο προσκήνιο τις κατηγορίες εναντίον του Μάικλ Τζάκσον. Η υπόθεση έχει συγκεντρώσει σημαντική προσοχή λόγω του υψηλού προφίλ των εμπλεκομένων μερών. Καθώς πλησιάζει η δίκη, μένει να δούμε πώς θα χειριστεί το δικαστήριο αυτές τις σοβαρές κατηγορίες εναντίον του αείμνηστου βασιλιά της ποπ.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η ταινία “Scream” επιστρέφει και είμαστε έτοιμοι να φωνάξουμε από ενθουσιασμό και.. φόβο!

Her News

Clarence House: Η έπαυλη που θα γίνει η νέα κατοικία του βασιλιά Καρόλου Γ’ και της Καμίλα

Her News

Τζένιφερ Λόπεζ: Έφαγε… πόρτα από το γυμναστήριο της – Έβρισε τους παπαράτσι

HerNews ka