HerNews.gr
Social News

Neymar – Bruna Biancardi: Τίτλοι «τέλους» για το ζευγάρι ένα μήνα μετά τη γέννηση της κόρης τους!

Η Bruna Biancardi γέννησε την κόρη της Mavie , τον Οκτώβριο, αλλά ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι δεν έχει πλέον ρομαντική σχέση με τον Neymar.

Η ίδια μοιράστηκε ότι ενώ είναι ιδιωτικό θέμα, καταλαβαίνει ότι είναι δημόσιο πρόσωπο και γι’ αυτό ξεκαθάρισε την κατάσταση με τους followers της στα social media.

«Σας ενημερώνω ότι δεν έχω σχέση. Είμαστε οι γονείς της Mavie και αυτός είναι ο λόγος για τον δεσμό μας. Ελπίζω να σταματήσουν να με συνδέουν με τα συνεχή νέα»,  έγραψε η Bruna Biancardi σε ένα σύντομο story στο Instagram.

Το ζευγάρι ήταν στα πρωτοσέλιδα κατά τη διάρκεια της σχέσης του λόγω των αναφερόμενων απιστιών του ποδοσφαιριστή. Ξεκίνησαν να βγαίνουν τα Χριστούγεννα του 2021, αν και χώρισαν μερικές φορές λόγω του προαναφερθέντος προβλήματος. Δεν είναι γνωστό ποιος ήταν που επήλθε η ρήξη στη σχέση τους και διαλύθηκε οριστικά.

Η τελευταία απιστία του Neymar

Αυτή η εβδομάδα δεν δίνει ανάπαυλα στον Neymar και είναι μόλις Τρίτη. Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου διέρρευσε ένα φερόμενο πάρτι που διοργάνωσε ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής στο σπίτι του στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Επιπλέον, σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Fábia Oliveira , ο 31χρονος παίκτης φέρεται να είχε «φλερτάρει» με την ηθοποιό Nathália Morais.

Επιπλέον, διέρρευσε επίσης μια υποτιθέμενη συνομιλία με το μοντέλο της OnlyFans , Aline Faria. Ο Neymar φέρεται να της ζήτησε φωτογραφίες χωρίς ρούχα, αλλά το μοντέλο απάντησε ότι έπρεπε να εγγραφεί στο κανάλι της για να έχει πρόσβαση.

Νεότερα Άρθρα

«Σε ευχαριστώ που υπάρχεις…» Η συγκινητική ανάρτηση της Μπάγιας Αντωνοπούλου για τη γιορτή της μητέρας της, Κατερίνας

Her News

Σαν παραμύθι: To viral βίντεο απο το μαγικό τοπίο της Φλώρινας

Her News

Παναγιώτα Βλαντή για #metoo: «Ένιωσα ντροπή. Mε βασανίζει ακόμα»

Her News b