HerNews.gr
Beauty

Old Money Bob: Το πιο old time classy κούρεμα για τις γιορτές

Το Old Money Bob αποτελεί μια εξαιρετικά girly τάση στον χώρο της ομορφιάς αυτή τη σεζόν. Είναι ένα κούρεμα που έχει αγαπηθεί για την  ικανότητά του να προσαρμόζεται σε διάφορα στιλ μαλλιών και σχήματα προσώπων.

 Old Money Bob

Το συγκεκριμένο κούρεμα έχει σίγουρα  έναν μοναδικόαέρα κομψότητας και λάμψης που εναρμονίζεται απόλυτα με την εποχή των εορτών, που όλοι άλλωστε έχουμε ανάγκη.

Αυτό το στυλ υιοθετεί την κλασική γραμμή του bob haircut, αλλά με ένα μοναδικό λαμπερό φινίρισμα που το κάνει να ξεχωρίζει. Η λεπτομέρεια αυτή δίνει έναν αέρα σικάτης αισθητικής στο κούρεμα, με τις άκρες των μαλλιών να είναι είτε ευθείες είτε να αγγίζουν το σαγόνι.

Το μυστικό αυτού του classy κουρέματος είναι ο όγκος στις ρίζες, ο οποίος με τη σειρά του προσδίδει ένα αίσθημα ζωντάνιας και δυναμικότητας στην εμφάνιση. Οι μπούκλες που γυρνάνε προς τα μέσα προσθέτουν μια αέναη κίνηση και φρεσκάδα.

Old Money Bob: Το πιο old time classy κούρεμα για τις γιορτές

Αυτό που κάνει το Old Money Bob ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι η δυνατότητά του να προσαρμόζεται σε κάθε τύπο μαλλιών, δημιουργώντας ένα μοναδικό και κομψό αποτέλεσμα για κάθε γυναίκα.

Για να απογειώσεις αυτό το στυλ, μπορείς να δοκιμάσεις να προσθέσεις ρετρό στοιχεία.

 Old Money Bob

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το μοναδικό μανικιούρ που έκανε μετά τη γέννηση του γιου της!

HerNewskl

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Υιοθέτησε μια από τις μεγαλύτερες τάσεις στο μανικιούρ

HerNewskl

Meghan Markle: Αυτή είναι η αγαπημένη της κρέμα σώματος

HerNewskl