HerNews.gr
Διεθνή

Τζούλια Ρόμπερτς: Μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι

Η Τζούλια Ρόμπερτς μιλάει μετά τον απροσδόκητο θάνατο του πρώην συντρόφου της Μάθιου Πέρι.

«Ο ξαφνικός θάνατος οποιουδήποτε τόσο νεαρού είναι αποκαρδιωτικός», δήλωσε στο «Entertainment Tonight» η Τζούλια Ρόμπερτς που είχε σχέση με τον Μάθιου Πέρι από το 1995 έως το 1996.

«Νομίζω ότι, ξέρετε, απλώς μας βοηθάει όλους να εκτιμήσουμε αυτά που έχουμε και να συνεχίσουμε με θετικό τρόπο όσο καλύτερα μπορούμε».Τζούλια Ρόμπερτς.

Ο Μάθιου Πέρι βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Λος Άντζελες στις 28 Οκτωβρίου από προφανή πνιγμό σε ηλικία 54 ετών. Η αιτία του θανάτου του «αναβλήθηκε» μετά από μια αρχική νεκροψία και εκκρεμεί μια τοξικολογική έκθεση.

Ο ηθοποιός συνάντησε για πρώτη φορά τη Τζούλια Ρόμπερτς όταν της προσφέρθηκε ένας ρόλος στο επεισόδιο μετά το Super Bowl της επιτυχημένης κωμικής σειράς. Εκείνη την εποχή, συμφώνησε να το κάνει μόνο αν μπορούσε να είναι μέρος της ιστορίας του Πέρι.

Μάθιου Πέρι και Τζούλια Ρόμπερτς.

«Ήταν όλοι τόσο φιλικοί μαζί μου σαν ένα είδος μεμονωμένου χαρακτήρα και ήταν μια πραγματικά διασκεδαστική στιγμή», είπε η Ρόμπερτς στο ET για το σποτ, προσθέτοντας ότι έχει «καλές σκέψεις και συναισθήματα» για τη θητεία της στη σειρά.

Ο Πέρι έγραψε για το σύντομο ειδύλλιό του με την σταρ του «Pretty Woman» στα απομνημονεύματά του το 2022, «Friends, Lovers and the Big Terrible Thing».

Αρχικά έστειλε στην Ρόμπερτς τρεις ντουζίνες τριαντάφυλλα με ένα σημείωμα για το πόσο ενθουσιασμένος ήταν που την είχε στην σειρά. Η ηθοποιός απάντησε τότε λέγοντας ότι ήθελε κάτι εκτός από λουλούδια.

Ο Μάθιου Πέρι και η Τζούλια Ρόμπερτς στο «Friends».

«Η απάντησή της ήταν ότι αν της εξηγούσα επαρκώς την κβαντική φυσική, θα συμφωνούσε να είναι στην σειρά», έγραψε. «Την επόμενη μέρα, της έστειλα μια εργασία σχετικά με τη δυαδικότητα κυμάτων-σωματιδίων και την αρχή της αβεβαιότητας και τη διαπλοκή, και μόνο μερικά από αυτά ήταν μεταφορικά».

Η Ρόμπερτς γοητεύτηκε και οι δυο τους ξεκίνησαν μια τρίμηνη τριβή με καθημερινά φαξ, που έγιναν ρομαντικά.

Ο Πέρι ομολόγησε ότι ένιωθε σαν ο «βασιλιάς του κόσμου» δίπλα στην Τζούλια Ρόμπερτς. Ωστόσο, οι μάχες του με τον εθισμό στα ναρκωτικά και το αλκοόλ τον εμπόδισαν να συνεχίσουν τη σχέση τους.

«Το ραντεβού με την Τζούλια Ρόμπερτς σήμαινε πάρα πολύ για μένα», παραδέχτηκε. «Ήμουν συνεχώς σίγουρος ότι θα χώριζε μαζί μου. Γιατί όχι; Δεν ήμουν αρκετός. Δεν θα μπορούσα ποτέ να είμαι αρκετός. Έτσι, αντί να αντιμετωπίσω την αναπόφευκτη αγωνία της απώλειας της, χώρισα με την όμορφη και λαμπερή Τζούλια Ρόμπερτς».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βασιλιάς Κάρολος: Η σπαρακτική παράκληση στους γιούς του Χάρι & Ουίλιαμ

HerNews ka

Βασιλιάς Κάρολος: Έτσι αντέδρασε όταν έμαθε ότι ο πρίγκιπας Χάρι θα κάνει πρόταση γάμου στη Μέγκαν Μαρκλ

HerNews ka

Beyoncé – Jay-Z: Αγόρασαν έπαυλη 200 εκατομμυρίων δολαρίων – Το πιο ακριβό σπίτι που πουλήθηκε ποτέ στην Καλιφόρνια!

HerNews ka