HerNews.gr
Διεθνή

Vanessa Hudgens: Παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της Cole Tucker!

Η Vanessa Hudgens και ο Cole Tucker έχουν παντρευτεί!

Η ηθοποιός και ο αρραβωνιαστικός της, επαγγελματίας παίκτης του μπέιζμπολ Cole Tucker, παντρεύτηκαν το περασμένο Σάββατο στο Tulum του Μεξικού, όπως επιβεβαιώνουν πηγές στο PEOPLE.

Το Σαββατοκύριακο, μια  φωτογραφία εμφανίστηκε στο X (πρώην Twitter) με την Vanessa Hudgens να ποζάρει στην παραλία ξυπόλητη με ένα casual λευκό φόρεμα. Τροφοδοτώντας περαιτέρω τις εικασίες ότι η ηθοποιός γιόρτασε τον γάμο της, η πρώην κολλητή της στο HSM Monique Coleman δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram Story της που δείχνει πλάνα από ένα τροπικό σκηνικό στο Tulum.

Το ζευγάρι πυροδότησε για πρώτη φορά φήμες για σχέση τον Νοέμβριο του 2020, όταν εθεάθησαν πιασμένοι χέρι-χέρι στο Λος Άντζελες. Μοιράστηκαν τα χαρούμενα νέα του αρραβώνα τους τον Φεβρουάριο.

Από την αρχή της σχέσης τους, το ζευγάρι – που γνωρίστηκε σε μια ομαδική κλήση διαλογισμού Zoom – ήταν τρελά ερωτευμένοι «Μπαίνω στο Zoom και λέω “Ποιος είναι αυτός;”», μοιράστηκε η Vanessa Hudgens στο The Drew Barrymore Show τον Μάιο του 2021. «Τον βρήκα και αρχίσαμε να μιλάμε».

«Αν θέλω κάτι ή κάποιον, θα τον κυνηγήσω. Απλώς μπήκα στα DM του και είπα “Γεια, χάρηκα που σε γνώρισα”. Οπότε νομίζω ότι δεν είναι ντροπή να κάνεις την πρώτη κίνηση», πρόσθεσε.

Η ηθοποιός και ο επαγγελματίας παίκτης του μπέιζμπολ έκαναν το ντεμπούτο τους στο κόκκινο χαλί τον Νοέμβριο του 2021 στην πρεμιέρα της ταινίας της «Tick … Tick … Boom!».

Σε μια σπάνια συνέντευξη, ο Tucker  καμάρωνε ακόμη και για την «ψαγμένη» κοπέλα του , λέγοντας στους δημοσιογράφους στην εκδήλωση του Hudgens, «Είναι φοβερή. Την αγαπώ».

Όσο για τον προγραμματισμό του γάμου, η τραγουδίστρια και ηθοποιός χαρακτήρισε στο παρελθόν την όλη διαδικασία «σκληρή» στη συνομιλία της με την Drew Barrymore

Η Vanessa Hudgens παραδέχτηκε εκείνη την εποχή ότι δυσκολευόταν να βρει πού να πραγματοποιήσει την τελετή. «Δεν ξέρω, είναι δύσκολο να βρεις έναν χώρο» είπε, προσθέτοντας, «Θέλω απλώς να ξεφύγω. Πραγματικά, έχω χαθεί».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η Κέιτ Μίντλετον στηρίζεται στους γονείς της: «Είναι οι άγκυρες στη ζωή της»

HerNews ka

Η Γκρέτα Τούνμπεργκ ξεσπά: Ακούμε μόνο «μπλα, μπλα» για το κλίμα

Her News

Ethan Slater: Γνωρίστε το νέο αγόρι της Ariana Grande μετά τον χωρισμό με τον Dalton Gomez

HerNews ka