HerNews.gr
Διεθνή

Η Κέιτ Μίντλετον στηρίζεται στους γονείς της: «Είναι οι άγκυρες στη ζωή της»

Η Κέιτ Μίντλετον λαμβάνει υποστήριξη από την οικογένειά της εν μέσω της διάγνωσης καρκίνου.

«Έχει μια πολύ σφιχτή ομάδα φίλων και, ιδιαίτερα στο Νόρφολκ, πολύ στενούς φίλους εκεί», είπε η βασιλική ειδικός Κέιτι Νίκολ στο Entertainment Tonight σε μια συνέντευξη που δημοσιεύθηκε την Τρίτη. «Αλλά νομίζω ότι οι πραγματικές άγκυρες στη ζωή της είναι οι γονείς της… και ο αδερφός της Τζέιμς… και η αδερφή της Πίπα».

«Αν και σίγουρα δεν τους βλέπεις να φωτογραφίζονται μαζί πολύ συχνά, είναι πολύ εκεί στο παρασκήνιο», συνέχισε. «Είναι απολύτως θεμελιώδεις».

Ο Τζέιμς μοιράστηκε ένα μήνυμα υποστήριξης για τη μεγαλύτερη αδερφή του μετά τη συγκλονιστική ανακοίνωσή της με μια αναδρομική φωτογραφία τους ως παιδιά.

«Με τα χρόνια, έχουμε ανέβει πολλά βουνά μαζί. Ως οικογένεια, θα ανέβουμε και σε αυτό μαζί σου», έγραψε στη λεζάντα της συγκινητικής ανάρτησης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James Middleton (@jmidy)

Η Νίκολ είπε επίσης ότι οι γονείς της πριγκίπισσας της Ουαλίας, Κάρολ και Μάικλ, είναι «ανακουφισμένοι» ότι ο καρκίνος της ανιχνεύτηκε στα αρχικά του στάδια και νιώθουν «καθησυχασμένοι από το γεγονός ότι η χημειοθεραπεία είναι προληπτική χημειοθεραπεία».

«Η Κάθριν θα έχει τους καλύτερους γιατρούς στον κόσμο να τη φροντίζουν, άρα είναι σε ασφαλή χέρια», σκέφτηκε η Νίκολ.

«Η Κάρολ και ο Μάικλ, ήταν πάντα ένα απίστευτα δυνατό ζευγάρι και επίσης πολύ προσγειωμένοι… αυτό που θα κάνουν αυτή τη στιγμή είναι να την υποστηρίξουν και όχι μόνο τον Ουίλιαμ και την Κέιτ, αλλά και τα εγγόνια τους».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James Middleton (@jmidy)

Στο βίντεο της ανακοίνωσης για τη διάγνωση του καρκίνου , το οποίο κοινοποίησε την Παρασκευή η Κέιτ Μίντλετον, 42 ετών, είπε ότι ο σύζυγός της, πρίγκιπας Ουίλιαμ, ήταν δίπλα της ως «μεγάλη πηγή παρηγοριάς και καθησυχασμού».

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας, 41 ετών, αποσύρθηκε από το μνημόσυνο προς τιμήν του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου τον Φεβρουάριο, αφού έμαθε για την ασθένεια της Κέιτ Μίντλετον.

Έκτοτε, το ζευγάρι δραπέτευσε στο Anmer Hall στο Νόρφολκ με τα τρία τους παιδιά, για να απολαύσουν οικογενειακό χρόνο.

Η Κέιτ δεν θα ενταχθεί στη βασιλική οικογένεια στη φετινή λειτουργία του Πάσχα λόγω της συνεχιζόμενης χημειοθεραπείας της. Δεν είναι ξεκάθαρο αν ο Ουίλιαμ και τα παιδιά τους θα εμφανιστούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του παλατιού, ο Ουίλιαμ «κάνει το καλύτερο δυνατό» για να εξισορροπήσει τις ευθύνες του, καθώς η σύζυγός του επικεντρώνεται στην υγεία της.

Φυσικά, η ανακοίνωση διάγνωσης της Μίντλετον ήρθε ένα μήνα αφότου ο πεθερός της, ο βασιλιάς Κάρολος Γ’, αποκάλυψε ότι νοσηλευόταν για καρκίνο.

Σάρα Φέργκιουσον: Είναι «γεμάτη θαυμασμό» για την Κέιτ Μίντλετον καθώς και οι δύο μάχονται με τον καρκίνο

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Meghan Markle: Όσα ανέφερε στο podcast της για το Sex and the City!

HerNewskl

Chiara Ferragni: Πρόστιμο 1 εκατ. ευρώ για παραπλανητικό ισχυρισμό φιλανθρωπίας

HerNews ka

Πρωτοχρονιά 2023: Υποδέχθηκαν το νέο έτος σε Ωκεανία και Ασία

HerNews ka