HerNews.gr
LIFESTYLE

Το ετήσιο πάρτυ του Jägermeister βάζει την υπογραφή του στα Best Nights της πόλης

Jägermeister

Το ετήσιο πάρτυ του Jägermeister στο Lohan Night Club επιβεβαίωσε, για μια ακόμα φορά, ότι το αγαπημένο ποτό βάζει την υπογραφή του στα Best Nights της πόλης.

 Το ετήσιο πάρτυ του Jägermeister βάζει την υπογραφή του στα Best Nights της πόλης

Λαμπερά ονόματα & fashion πλήθος κοινού συναντήθηκαν στο καθιερωμένο ραντεβού με το Jägermeister.

Μετά την εντυπωσιακή παρουσία στο Athens Bar Show, το Jägermeister χάρισε μια αξέχαστη εμπειρία στους λάτρεις του, για μια ακόμα χρονιά, με ένα εκρηκτικό event που πλέον έχει αναδειχθεί σε ετήσιο ραντεβού. 

Για μια ακόμη χρονιά λοιπόν, το Lohan Nightclub «ντύθηκε» στα πράσινα και υποδέχτηκε τους fans του Jägermeister σ’ ένα μοναδικό best night party, με ένα εντυπωσιακό line up. Οι Amelia, Mr Chi, The Gosha, Mangata Projekt, Agent Greg επιμελήθηκαν το dance soundtrack της βραδιάς με μια σκυταλοδρομία μοναδικών DJ Set. 

Στα Highlight της βραδιάς, συγκαταλέγεται η ξεχωριστή εμφάνιση της Jägermeister μπάντας, που έκλεψε τις εντυπώσεις ξεσηκώνοντας το κοινό με all time classic rock κομμάτια. 

Με το hashtag #BestNights, οι φίλοι του Jägermeister μοιράστηκαν τις στιγμές τους στα social media, μεταφέροντας το κλίμα και τον παλμό σε όσους δεν είχαν την ευκαιρία να είναι εκεί ενώ ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο best night party.

 Το ετήσιο πάρτυ του Jägermeister βάζει την υπογραφή του στα Best Nights της πόλης

Αν θες να ζήσεις κ εσύ μοναδικές βραδιές με το Jägermeister ακολούθησε το @jagermeister_gr και μάθε τα πάντα για τα  #BestNights  στην πόλη σου.

Σχετικά με την Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ

Η Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες οίνων και αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα. Η εταιρεία διαθέτει μια μακρά ιστορία και εμπειρία πολλών δεκαετιών στο χώρο. Μία σειρά από σημαντικές επιχειρηματικές κινήσεις της έχουν εξασφαλίσει μία σταθερή πορεία συνεχούς ανάπτυξης, που ιδιαίτερα μέσα στα τελευταία 15 χρόνια την έχουν αναδείξει σε έναν από τους ηγέτες της αγοράς μπύρας, οίνων, αλκοολούχων ποτών και πρόσφατα και ροφημάτων, χυμών και αναψυκτικών, στη χώρα μας.

Διαχρονικός στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει, με υπεύθυνο τρόπο, μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων που διακρίνονται για την ποιότητά τους και χαρίζουν απόλαυση όλη τη μέρα, κάθε μέρα της εβδομάδας. Η Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ διακινεί ένα μεγάλο αριθμό από διεθνή και ελληνικά σήματα αλκοολούχων ποτών, καθώς και μια σειρά από κορυφαίους ελληνικούς οίνους, μπύρες, καφέδες και ροφήματα, premium mixers, φυσικούς χυμούς και ice teas.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Mocha Chocolate hair: To must-have χρώμα για τις μελαχρινές!

HerNewskl

Φακές σαλάτα: Διατροφικός σύμμαχος ενάντια στη ζέστη

Her News

Μικρή απόλαυση μεγάλης αξίας

Her News