HerNews.gr
Beauty

Τζούλια Ρόμπερτς: Αποκαλύπτει τη μοναδική τάση ομορφιάς που θα έλεγε στον νεότερο εαυτό της να αποφύγει

Η Τζούλια Ρόμπερτς συνειδητοποίησε τα προηγούμενα λάθη ομορφιάς της σε μια νέα συνέντευξη στο People , μοιράζοντας τις συμβουλές που θα έδινε στον 19χρονο εαυτό της σε ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη.

«Σηκωθείτε πιο όρθια. Όλα θα πάνε καλά και μην τραβάτε τα φρύδια σας», είπε η 56χρονη σταρ του «Pretty Woman».

Η ερώτηση έρχεται αφότου η Ρόμπερτς δημοσίευσε ένα γλυκό αφιέρωμα στο Instagram για τα δίδυμα παιδιά της που έκλεισαν τα 19 τον περασμένο μήνα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julia Roberts (@juliaroberts)

Η Τζούλια Ρόμπερτς  η οποία πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Netflix “Leave the World Behind”, που κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή – εξακολουθεί να στρέφει τα κεφάλια με την ομορφιά της δεκαετίες αργότερα, συμπεριλαμβανομένης της προώθησης της ταινίας την περασμένη εβδομάδα στο Λονδίνο.

Η ηθοποιός εντυπωσιάστηκε με ένα ροζ κοντό σετ blazer και λαμπερές γόβες Gucci με κρόσσια που ταίριαζαν με το τεράστιο διαμαντένιο κολιέ της.

Όσο για τις συμβουλές ομορφιάς της, η Ρόμπερτς απέχει πολύ από την πρώτη σταρ που μοιράζεται τα δεινά της για τα φρύδια της.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ELLE Nederland (@elle_nl)

Όταν το Harper’s Bazaar  ρώτησε την Julianne Moore για τις συμβουλές ομορφιάς που θα έδινε στην κόρη της, Liv Freundlich, η βραβευμένη με Όσκαρ έδωσε μια παρόμοια συμβουλή με την ηθοποιό.

«Το μόνο πράγμα που λέω πάντα είναι να μην αγγίζεις τα φρύδια της. Μην καταστρέφετε τα φρύδια σας όπως έκανα εγώ, και αμέτρητες άλλες γυναίκες που ξέρω», είπε.

Η Charlize Theron έχει επίσης μετανιώσει για τα φρύδια της, καθώς είπε στο InStyle  αυτό το καλοκαίρι ότι «ακόμα αναρρώνει» από την υπερβολική της εποχή και λέγοντας ότι το χειρότερο λάθος ομορφιάς της ήταν «Κάτω τα χέρια, το λεπτό φρύδι της δεκαετίας του ’90».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

8 βήματα για να αποκαταστήσετε την επιδερμίδα σας μετά από ξενύχτι

Her News b

Selena Gomez: Ο προσωπικός της makeup artist μας έδωσε την πιο glam πρόταση για το μακιγιάζ της Πρωτοχρονιάς!

HerNewskl

Lily Collins: Το French updo που θα αναβαθμίσει κάθε casual εμφάνιση

HerNewskl