HerNews.gr
Διεθνή

Vanessa Hudgens για τον γάμο της: «Ξεπερνούσε τις προσδοκίες μου»

Η Vanessa Hudgens παντρεύτηκε τον παίκτη του μπέιζμπολ Cole Tucker κατά τη διάρκεια μιας εξαιρετικά ιδιωτικής τελετής στο Τουλούμ του Μεξικού το Σαββατοκύριακο – και παρά τη “συντριπτική” διαδικασία σχεδιασμού του γάμου , η μεγάλη μέρα κύλησε χωρίς προβλήματα.

Το ζευγάρι είπε το «δέχομαι» στο Azulik City of Arts περιτριγυρισμένοι από περίπου 100 από τους πιο στενούς φίλους και την οικογένειά τους.

Η Vanessa Hudgens, 34 ετών, είπε στη Vogue ότι ήξερε ότι ήθελε «να περιβάλλεται από φύση, πράσινο και φύλλωμα», οδηγώντας την να επιλέξει το μουσείο – το οποίο βρίσκεται «45 λεπτά μέσα στη ζούγκλα».

Βανέσα Χάτζενς και Κόουλ Τάκερ.

«Ήξερα ότι ήταν το μέρος μας», είπε για πρώτη φορά που είδε τον χώρο. «Ένιωσα σαν να μεταφέρθηκα σε κάποιο είδος ουτοπίας, σε αντίθεση με οτιδήποτε είχα πάει ποτέ πριν. Ήταν ιδιότροπο και μαγικό, και απλά ερωτεύτηκα».

Για το γαμήλιο look της , η ηθοποιός φόρεσε ένα λευκό φόρεμα με λαιμόκοψη από τη Vera Wang, για την οποία η Hudgens είπε  την κάνει πάντα να νιώθει «τόσο σίγουρη, σέξι και θηλυκή».

«Το φόρεσα και μου έλεγα “Είναι τέλειο. Είναι εύκολο, είναι απλό και είναι κομψό”», είπε. «Ήταν ακριβώς αυτό που ήθελα, αλλά προφανώς έπρεπε να το ωραιοποιήσουμε λίγο και να του προσθέσουμε λίγη επιπλέον αγάπη ώστε να είναι ξεχωριστό, μόνο για μένα».Βανέσα Χάτζενς και Κόουλ Τάκερ.

Η πρώην σταρ της Disney, που είχε πιασμλενα τα μαλλιά της πίσω σε έναν κομψό κότσο, φόρεσε επίσης ένα πέπλο από τούλι σαν κάπα με προσαρμοσμένο κέντημα που έγραφε: «Mrs. T 2 Δεκεμβρίου 2023», με γοτθική γραμματοσειρά.

«Λατρεύω όλο το αιθέριο bohemian vibe – αυτό θα είναι πάντα μέρος του εαυτού μου, αλλά δεν ήθελα να είναι το κύριο πράγμα», εξήγησε.

Όλες οι παράνυμφοι φορούσαν μπρονζέ φορέματα, ενώ ο Tucker επέλεξε ένα εκρού σακάκι με μαύρo παντελόνι.

Βανεσσα Χατζενς

«Το να βλέπουμε ο ένας τον άλλον στο βωμό για πρώτη φορά είναι η πιο συναισθηματική στιγμή της ζωής μου», συλλογίστηκε. «Κυριολεκτικά τρελάθηκα όταν είδα τον Cole και έπρεπε να πάρω μια μεγάλη ανάσα και έπρεπε να αναγκάσω τον εαυτό μου να συνεχίσει να περπατά γιατί θα μπορούσα να είχα πέσει στο πάτωμα».

Κατά τη διάρκεια της τελετής, το ζευγάρι διάβασε ο ένας στον άλλον τους χειρόγραφους όρκους του, μια στιγμή που η Vanessa Hudgens δεν θα ξεχάσει ποτέ.

«Είναι το πιο όμορφο πράγμα ποτέ σε μια σχέση να είσαι τόσο ανοιχτή και ευάλωτη και ωμή μπροστά σε όλους τους ανθρώπους που αγαπάς να διακηρύσσουν την αγάπη σου», είπε για την εμπειρία. «Είναι απλά όμορφο. Το αγάπησα».Βανέσα Χάτζενς και Κόουλ Τάκερ.

«Ήταν πραγματικά το πιο μαγικό Σαββατοκύριακο της ζωής μου», είπε στο ρεπορτάζ, σημειώνοντας ότι είναι «τόσο ευγνώμων» που όλοι σεβάστηκαν το αίτημά τους να κρατήσουν μακριά τα «τηλέφωνά» τους ώστε να μπορούν να κάνουν έναν «ιδιωτικό γάμο».

«Κυριολεκτικά, μιλώντας γι’ αυτό αυτή τη στιγμή, δακρύζω. Δεν θα μπορούσα να ονειρευτώ ότι ήταν καλύτερο. Ήξερα ότι θα ήταν μαγικό, αλλά ξεπέρασε τις προσδοκίες μου».

Vanessa Hudgens: Παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της Cole Tucker!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Eurovision: Η Ανδρομάχη και το «Ela» έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση

Her News

Selena Gomez: Ο Benny Blanco έκανε πεντικιούρ “έκπληξη” προς τιμήν της

HerNews ka

Πρίγκιπας Χάρι: Συγκρίνει τη Μέγκαν Μαρκλ με την Πριγκίπισσα Νταϊάνα

HerNews ka