HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Χάρις Αλεξίου: «Έλεγα ότι εγώ δεν έχω τίποτα, δεν είμαι άρρωστη»

Η Χάρις Αλεξίου έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο «News 247» όπου μίλησε για την περιπέτεια που είχε με την υγεία της και το πως το αντιμετώπισε, αλλά και για τον γιό της.

«Σε μία άλλη στιγμή της ζωής μου πέρασα ένα σοκ με την υγεία μου. Δεν νόσησα ποτέ αλλά είδα ότι ήμουν στο τσακ, αν δεν το ‘χα προσέξει. Εκεί ήταν τέτοιο το σοκ που δεν ήθελα να το αντιμετωπίσω», αποκάλυψε η Χάρις Αλεξίου.

«Σε μία διάγνωση που μου είχε γίνει έκανα μία επέμβαση και μετακίνησα την πρεμιέρα μου μία εβδομάδα. Είπα ότι αποκλείεται να συμβαίνει αυτό σε μένα. Αυτό παθαίνουν όμως οι άνθρωποι, να μη φοβόμαστε τις λέξεις», εκμυστηρεύτηκε αμέσως μετά.

«Έναν καρκίνο που μου βρήκανε, που έλεγα ότι εγώ δεν έχω τίποτα, δεν είμαι άρρωστη, αποκλείεται, δεν είναι αυτό. Και πράγματι δεν είχα. Βέβαια, το πώς βγήκε αυτό έξω και επικοινωνήθηκε είναι άλλο θέμα», περιγράφει η Χάρις Αλεξίου αμέσως μετά.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Χάρις Αλεξίου εξομολογήθηκε: «Επειδή η μητέρα μου έφυγε από αυτό και ο πατέρας μου από κύρωση του ήπατος, δεν σκέφτηκα ότι κάτι έγινε και μου το προκάλεσε… Είχα μια μάνα που έδειχνε πολύ δυναμική, οπότε κι εγώ έτσι έπρεπε να είμαι. Αυτή η μάνα με ακολούθησε σε όλη μου τη ζωή και με ακολουθεί ακόμα».

«Θα ήθελα να έχω περάσει περισσότερο χρόνο με τον γιο μου. Μία μητέρα μπορεί να μη δουλεύει, να είναι σπίτι αλλά και πάλι να είναι μία φρικτή μαμά», ανέφερε κλείνοντας η Χάρις Αλεξίου.

Δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη:

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Σταμάτης Φασουλής: Η όμορφη κίνηση που έκανε για εκείνον ο Νίκος Κοκλώνης & η επιστροφή στο J2US

HerNews ka

Θοδωρής Μαραντίνης – Σίσσυ Χρηστίδου: Έχασε το δικαστήριο για τη συνεπιμέλεια των παιδιών τους ο τραγουδιστής

HerNews ka

Βαγγέλης Περρής για Άννα Μαρία Βέλλη: «Ξέρω ποιος ήταν ο κακοποιητής της, ήμουν αυτόπτης μάρτυρας»

Her News