HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Σταμάτης Φασουλής: Η όμορφη κίνηση που έκανε για εκείνον ο Νίκος Κοκλώνης & η επιστροφή στο J2US

Λίγο πριν επιστρέψει στην καρέκλα του κριτή στο J2US, ο Σταμάτης Φασουλής μίλησε στο «Happy Day» για τη σχέση του με τον Νίκο Κοκλώνη και το φαντασμαγορικό σόου του Alpha.

Παράλληλα, ο κριτής αναφέρθηκε στη σχέση που είχε στο παρελθόν με το ποτό αλλά και τα έντονα συναισθήματά του για τη Νένα Μεντή.

«Μου είχε λείψει γιατί θέλω να διασκεδάζω πού και πού», παραδέχτηκε ο Σταμάτης Φασουλής για το J2US και στη συνέχεια μίλησε για τον Νίκο Κοκλώνη αποκαλύπτοντας και μια όμορφη απλή κίνηση που έκανε για εκείνον μια μέρα.«Είναι ένας άνθρωπος που έχει ένα χιούμορ πολύ κοντά στο δικό μου. Έμαθε τι παίρνω και τρώω εγώ από το σπίτι και πήγα μια μέρα και ήταν δύο μερίδες από το φαΐ που έτρωγα. Τον ευχαρίστησα και έκανε ότι δεν το έφερε εκείνος.

Για εμένα δεν είναι μόνο δουλειά, είναι και διασκέδαση το J2US. Εγώ δεν διασκεδάζω, δεν βγαίνω έξω τα βράδια. Μαγειρεύω σπίτι, δεν έχω εμπιστοσύνη έξω. Έχω βγει πολύ στη ζωή μου. Κάποτε έβγαινα κάθε βράδυ. Γύρναγα όλη την Αθήνα. Μετά από μια ηλικία έγινα του σπιτιού», είπε ακόμα ο ηθοποιός και σκηνοθέτης.

Πηγή: okmag.gr

J2US: Οι 4 νέες φωτογραφίες “Guess Who” των ζευγαριών – Τους αναγνωρίζεις;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κατερίνα Καραβάτου: “Έβαλα τα κλάματα, σταμάτησα το αυτοκίνητο και άρχισα να κλαίω”

HerNewskl

Total Blackout: Έρχεται στον Alpha το πιο ανατρεπτικό παιχνίδι

Her News b

Γιώργος Καράβας: “Υπήρχαν αντιδράσεις για τη Σοφία Χατζηπαντελή”

Her News