HerNews.gr
Διεθνή

Τζέιμι Φοξ: Δείτε πως στόλισε τη φαντασμαγορική του έπαυλη αξίας 10,5 εκατ. δολαρίων για τα Χριστούγεννα

Ο Τζέιμι Φοξ στόλισε την έπαυλή του, αξίας 10,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Φωτογραφίες από το ακίνητο του Τζέιμι Φοξ στην Καλιφόρνια, έδειξαν ότι διαμόρφωσε το κτήμα με χιλιάδες πολύχρωμα χριστουγεννιάτικα στολίδια.

Η διακόσμηση ξεκινά από το κάτω μέρος του επιμήκους διαδρόμου του Φοξ και φτάνει μέχρι το σπίτι όπου φαίνονται πολλά δέντρα με πολλά λευκά φώτα.

Υπάρχει ακόμη και ένας Frosty ο Χιονάνθρωπος και ο Άγιος Βασίλης τοποθετημένος σε ένα σιντριβάνι στην μπροστινή αυλή του και κολώνες καλυμμένες με λαμπάκια στο χρώμα του ζαχαροκάλαμου.

Το κύριο αξιοθέατο του Τζέιμι Φοξ φαίνεται να είναι η πίσω αυλή με τα κίτρινα φώτα που καλύπτουν τις κολόνες του σπιτιού του, τη σκάλα του μπαλκονιού και την οροφή.

Κάλυψε ακόμη και το τσιμέντο με κάτι που φαίνεται να είναι κόκκινο χαλί και τα εσωτερικά παράθυρα με κόκκινες κουρτίνες.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός έκανε τα πάντα για τη γιορτινή του διακόσμηση, αφού υπέστη έναν μυστηριώδη φόβο για την υγεία του  τον Απρίλιο.

Καταπολέμησε τα δάκρυα όταν μιλούσε για τη νοσηλεία του ενώ λάμβανε το βραβείο Vanguard στο Critics Choice Association Awards Celebration of Cinema & Television Honoring Black, Latino & AAPI Achievements τη Δευτέρα.

Ο Φοξ έλαβε θερμό χειροκρότημα από το κοινό καθώς περνούσε από τη σκηνή, με αποτέλεσμα να συγκινηθεί κατά τη διάρκεια της ομιλίας αποδοχής.

«Ξέρεις, είναι τρελό, δεν μπορούσα να το κάνω πριν από έξι μήνες – δεν μπορούσα να περπατήσω», είπε ενώ αντιστάθηκε στα συναισθήματά του.

«Λατρεύω κάθε λεπτό τώρα – είναι διαφορετικό», συνέχισε. «Δεν θα ευχόμουν αυτό που πέρασα στον χειρότερο εχθρό μου γιατί είναι δύσκολο όταν έχει σχεδόν τελειώσει… όταν βλέπεις το τούνελ. Είδα το τούνελ – δεν είδα το φως».

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Rihanna: “Όταν γίνεσαι μαμά, συμβαίνει κάτι όπου νιώθεις απλά ότι μπορείς να αντιμετωπίσεις τον κόσμο”

HerNewskl

Taylor Swift: Kατέρριψε το μακροχρόνιο ρεκόρ του Έλβις Πρίσλεϊ

HerNewskl

Κέιτ Μίντλετον: Εργάζεται από το κρεβάτι – Πότε θα εμφανιστεί

HerNews ka