HerNews.gr
Διεθνή

Κέιτ Μίντλετον: Εργάζεται από το κρεβάτι – Πότε θα εμφανιστεί

Η Κέιτ Μίντλετον είναι έτοιμη να επιστρέψει στη δουλειά μετά από τη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά, σύμφωνα με νέα έκθεση.

Μια πηγή του παλατιού ισχυρίστηκε στην Daily Express UK ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας «επιστρέφει δουλεύοντας από το κρεβάτι της» στο Adelaide Cottage στο κτήμα Windsor καθώς ετοιμάζεται να επιστρέψει στις δημόσιες υποχρεώσεις γύρω στο Πάσχα.

Η πηγή πρόσθεσε ότι η Κέιτ Μίντλετον ήδη «σχεδιάζει υποχρεώσεις και μιλά με την ομάδα της» για να προετοιμαστεί για την επιστροφή της.

Ωστόσο, το παλάτι του Κένσινγκτον υποστήριξε ότι η Κέιτ δεν θα βγει δημόσια μέχρι να αναρρώσει πλήρως.η Kate Middleton περπατάει

Η Κέιτ Μίντλετον υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση νωρίτερα αυτό το μήνα. Αν και ο λόγος της επέμβασης δεν αποκαλύφθηκε, τα ξένα μέσα ισχυρίζονται ότι επρόκειτο για σοβαρή εγχείρηση αλλά δεν σχετίζεται με τον καρκίνο.

Παρά το γεγονός ότι η χειρουργική επέμβαση είχε προγραμματιστεί εκ των προτέρων, μια πηγή είπε ότι η διαδικασία κρατήθηκε τόσο μυστική που ούτε οι στενοί σύμβουλοί της δεν ήξεραν ότι θα χειρουργηθεί επειδή αυτή και ο σύζυγός της, πρίγκιπας Γουίλιαμ ήθελαν να διατηρήσουν την ιδιωτική ζωή τους.

Τα τρία παιδιά του ζευγαριού, δεν επισκέφτηκαν τη μητέρα τους στην κλινική του Λονδίνου, αλλά πιστεύεται ότι έκαναν μαζί της βίντεο κλήσεις κατά τη διάρκεια της παραμονής της. 

Μια πηγή είπε στο Entertainment Tonight ότι ο πρίγκιπας της Ουαλίας και η Μίντλετον δεν ήθελαν να «διαταράξουν» τη ρουτίνα των παιδιών τους βάζοντάς τα να έρθουν στο νοσοκομείο.

Το δίδυμο φέρεται να αποφάσισε ότι ήταν καλύτερο να «θωρακίσουν» τα παιδιά τους  «για να αποτρέψουν την ανησυχία».

Κέιτ Μίντλετον: Πήρε εξιτήριο – Τα νεότερα για την υγεία της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κέιτ Μίντλετον: Να γιατί η βασιλική οικογένεια δεν έβαλε τέλος σε όλες τις εικασίες

HerNews ka

Έλτον Τζον: Νοσηλεύεται μετά από πτώση στο σπίτι του στη Γαλλία

HerNews ka

Πρισίλα Πρίσλεϊ: Αποκαλύπτει γιατί δεν ξαναπαντρεύτηκε ποτέ και γιατί ο Έλβις δεν ήθελε άλλα παιδιά

HerNews ka