HerNews.gr
Beauty

Waffle hair: H τάση που ανυπομονούμε ήδη να δοκιμάσουμε την άνοιξη του 2024

waffle hair

Το “waffle hair” έχει εμφανιστεί στο προσκήνιο της ομορφιάς και έχει κατακτήσει όσες γυναίκες θέλουν να τολμούν και παράλληλα ακολουθούν τις τάσεις.

waffle hair

Αποτελεί μια εντυπωσιακή τεχνική στο styling μαλλιών που αναδεικνύει μια νέα διάσταση στα κλασικά κυματιστά χτενίσματα.

Το inspo έχει δώσει από την  κουζίνα μας, μιας και  αυτή η τεχνική αναμειγνύει την ατημέλητη κυματιστή υφή των μαλλιών με το σχέδιο και τον όγκο που θυμίζει τις λαχταριστές γραμμές ενός velvet παντεσπάνι.

Για να δημιουργηθεί αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα, οι κομμωτές χρησιμοποιούν μια συνδυαστική τεχνική που περιλαμβάνει φυσικά τα wavy  στα μαλλιά.

Αυτό το στυλ μαλλιών αναδεικνύει τον όγκο και την υφή, προσθέτοντας μια δόση διαφορετικότητας στην εμφάνιση που στη συνέχεια όλοι θα μιλάνε για αυτήν. Είναι ένα χτένισμα που μπορεί να προσαρμοστεί σε διάφορα μήκη μαλλιών, από τα πιο κοντά μέχρι τα μακριά, προσφέροντας έναν σέξι  αέρα.

Waffle hair: H τάση που ανυπομονούμε ήδη να δοκιμάσουμε την άνοιξη του 2024

Για να δημιουργήσει αυτό το εντυπωσιακό στυλ, ο κομμωτής θα χρησιμοποιήσει διάφορα εργαλεία και τεχνικές, συμπεριλαμβανομένων των κυματιστών, ίσιων μαλλιών και συγκεκριμένων προϊόντων styling που θα δημιουργήσουν την εφέ αυτής της αγαπημένης σε όλες μας υφής.

waffle hair

Το “waffle hair” είναι ένα στυλ που δημιουργεί μια ισορροπία μεταξύ της θηλυκότητας και του μοντέρνου στύλ. Είναι μια επιλογή που αποδεικνύεται εντυπωσιακή και μπορεί να υπογραμμίσει το στιλ και την προσωπικότητα κάθε γυναίκας, προσθέτοντας μια πρωτότυπη πινελιά στο casual ντύσιμο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Demi Lovato: Έκανε το πιο dramatic eye liner που έχουμε δει

HerNewskl

Κατερίνα Καινούργιου: Δημιούργησε την τέλεια πρόταση για την απόχρωση κραγιόν την άνοιξη!

HerNewskl

Αν λούζετε τα μαλλιά σας έτσι, το κάνετε λάθος

Her News