HerNews.gr
DECORNEWS

Genius κόλπα για το στήσιμο τραπεζιού που θα σας κάνουν να νιώσετε ότι έχει πολύ περισσότερο χώρο

Εάν σχεδιάζετε να φιλοξενήσετε καλεσμένους αυτή τη γιορτινή περίοδο, μπορεί να αισθάνεστε λίγο αγχωμένοι από την προοπτική να έχετε επισκέπτες και να τους στριμώξετε σε ένα μικρό τραπέζι.

Η φιλοξενία δεν είναι εύκολο επίτευγμα στις καλύτερες στιγμές, επομένως όταν λείπει χώρος, μπορεί να είναι ακόμα πιο δύσκολο να δημιουργήσετε ένα επιτραπέζιο τοπίο που να εντυπωσιάζει, φροντίζοντας ταυτόχρονα να μην εμποδίζουν τους αγκώνες των ανθρώπων.

Για να σας βοηθήσουμε, δημιουργήσαμε μια λίστα επιλογής για να σας βοηθήσουμε να το διαχειριστείτε με ευκολία.

1. Σκεφτείτε το κάθισμα

Τραπεζαρία με τραπεζαρία μονής πλάκας από ξύλο καρυδιάς

Πρώτα πρώτα, σκεφτείτε τη διάταξη των καθισμάτων. Μπορεί να ακούγεται απλό, αλλά είναι σημαντικό να ταιριάζει η ρύθμιση και η τοποθέτηση του τραπεζιού με τον αριθμό των θέσεων που έχετε. Μην προσπαθείτε να στριμώξετε πολύ κόσμο και να είστε ρεαλιστές σχετικά με το πόσους επισκέπτες μπορείτε να φιλοξενήσετε ταυτόχρονα.Ένα υπέροχο κόλπο για να μεγιστοποιήσετε τον χώρο καθισμάτων στο τραπέζι σας είναι να χρησιμοποιήσετε παγκάκια στις μεγάλες πλευρές των τραπεζιών για να στριμώξετε μερικά ακόμη άτομα.

2. Αποφύγετε ατομικά σουπλά

 

Τα σουπλά μπορούν να σας βοηθήσουν να δώσετε στυλ στο τραπέζι σας και έχουμε δει πολλές τάσεις όμορφων τοποθετήσεων να έρχονται στο προσκήνιο πρόσφατα, από λινό έως υπέροχα φινιρισμένα άκρα. Επιλέξτε τη μοναδική ομορφιά ενός λινού τραπεζομάντιλου σε αντίθεση με τα μεμονωμένα σουπλά.Με ένα τραπεζομάντιλο, οι γραμμές οριοθέτησης θολώνουν περίτεχνα μεταξύ των ρυθμίσεων του χώρου και προσφέρουν εγγενώς μεγαλύτερη ευελιξία για το χώρο.

2. Κρατήστε το κεντρικό κομμάτι σε “χαμηλό προφίλ”

Κεντρικό τραπέζι της Emily Henderson

Είναι εύκολο να ενθουσιαστείτε υπερβολικά με το κεντρικό κομμάτι, αλλά αν σας λείπει ο χώρος και θέλετε να κάνετε τη μικρή τραπεζαρία σας να φαίνεται μεγαλύτερη , διατηρήστε το κεντρικό κομμάτι και τη διακόσμηση μικρότερα και χαμηλού προφίλ.Για μερικές απλές αλλά κομψές ιδέες που κρατούν το προφίλ χαμηλά, η επιλογή φρέσκων λουλουδιών διάσπαρτα σε μίνι βάζα με μπουμπούκια είναι μια εξαιρετική ιδέα. Διατηρήστε τον πολύτιμο χώρο πάνω από το τραπέζι ανοιχτό για οπτική επαφή και ροή ενέργειας.

3. Τοποθετήστε μόνο όσα χρειάζεστε πραγματικά

Ένα μέρος στο τραπέζι

Είναι εύκολο να παρασυρθείτε όταν στρώνετε το τραπέζι σας, αλλά σκεφτείτε τι θα χρησιμοποιήσουν πραγματικά οι καλεσμένοι σας. Θα κάνουν πραγματικά εναλλαγή μεταξύ κόκκινου και λευκού κρασιού ή χρειάζονται μόνο ένα ποτήρι; Θα χαρούν να έχουν ένα σετ μαχαιροπήρουνα σε όλο το γεύμα; Το να σκέφτεστε το τραπέζι σας με αυτόν τον τρόπο και να απαλλαγείτε από αντικείμενα που δεν χρειάζεστε είναι ένας εύκολος τρόπος για να δώσετε στο τραπέζι σας περισσότερο χώρο.Τοποθετήστε μόνο ένα ποτήρι νερό και ένα ποτήρι κρασιού στο τραπέζι ανά επισκέπτη.

4. Διατηρήστε μια απλή χρωματική παλέτα

Τραπεζαρία με λουλούδια και ένα μπολ

Τέλος, ο μινιμαλισμός κυριαρχεί όταν πρόκειται να κάνετε την τραπεζαρία σας πιο ευρύχωρη και ανοιχτή, γι’ αυτό σκεφτείτε μια αρμονική χρωματική παλέτα που έχει εκλεπτυσμένη και κομψή αίσθηση αντί για μια ιδιότροπη εορταστική εμφάνιση με έντονα χρώματα.Χρησιμοποιήστε αποχρώσεις του ίδιου χρώματος για επιτραπέζια σκεύη, λευκά είδη και διακόσμηση για να προωθήσετε μια συνεκτική και ευρύχωρη ατμόσφαιρα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

4 πράγματα που οι μινιμαλιστές δεν έχουν ποτέ στην κρεβατοκάμαρά τους

HerNews ka

Διακόσμηση με καθρέφτες – Ιδέες και κανόνες για το πώς να τους χρησιμοποιήσετε στο σπίτι σας

HerNews ka

Εύκολα και οικονομικά tips για να ανανεώσετε το σαλόνι σας την άνοιξη

HerNews ka