HerNews.gr
Beauty

Balm καθαρισμού: H επανάσταση στον κόσμο της περιποίησης

καθαρισμός

Ο καθαρισμός του προσώπου είναι συνήθως το πρώτο βήμα για μια σωστή περιποίηση και δεν μπορεί να ξεχαστεί από καμία μας! 

Είναι σημαντικό να επιλέξεις ένα προϊόν που ταιριάζει στον τύπο της επιδερμίδας σου και να καθαρίζει αποτελεσματικά, αφαιρώντας κάθε ίχνος μακιγιάζ και ρύπων, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή και ενυδατωμένη.

Πιο παλιά τα προϊόντα καθαρισμού άφηναν την επιδερμίδα ξηρή, με την αντίληψη πως αυτό είναι το σωστό σημάδι καθαριότητας. Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει πάντα. Μετά τον καθαρισμό, η επιδερμίδα πρέπει να είναι φρέσκια, λαμπερή και ενυδατωμένη, έτοιμη να δεχτεί τα προϊόντα περιποίησης που ακολουθούν.

Balm καθαρισμού: H επανάσταση στον κόσμο της περιποίησης

Ένα μυστικό που έχει κερδίσει όλα τα skincare addicted girls  είναι το cleansing balm. Είναι ένα προϊόν που εκτός από τον άψογο καθαρισμό, χαρίζει στην επιδερμίδα σου ένα βελούδινο φινίρισμα. Το πρώτο άγγιγμα στην επιδερμίδα θα σε κάνει να λατρέψεις αυτό το προϊόν αμέσως.

Η υφή του cleansing balm μπορεί να μοιάζει με butter, αλλά δεν αφήνει λιπαρότητα. Αντίθετα, όταν έρθει σε επαφή με το νερό, γίνεται ακόμα πιο απαλό και αποτελεσματικό. Απλά εφαρμόζεις με κυκλικές κινήσεις, ξεπλένεις καλά με νερό, και το δέρμα σου αποκτά μια εξαιρετική αίσθηση απαλότητας και καθαριότητας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Hailey Bieber: Tα μυστικά που αποκάλυψε η makeup artist της!

HerNewskl

Margot Robbie: Yιοθέτησε το doll-like χτένισμα

HerNewskl

Tips για περιποίηση ποδιών στο σπίτι

Her News