HerNews.gr
Beauty

Hailey Bieber: Tα μυστικά που αποκάλυψε η makeup artist της!

Hailey Bieber

Η Mary Phillips είναι μια πολύ γνωστή make up artist με πολλούς ακόλουθους στο Instagram και μια εξαιρετική φήμη στον χώρο του μακιγιάζ.

Είναι γνωστή για τις καινοτόμες τεχνικές που χρησιμοποιεί, όπως το “underpainting” για την εφαρμογή του blush και του highlighter κάτω από το foundation, καθώς και τον τρόπο που απλώνει τον κονσίλερ με τρία dots, ο οποίος έχει γίνει viral στο TikTok.

Hailey Bieber: Tα μυστικά που αποκάλυψε η makeup artist της!

Hailey Bieber

Η Mary Phillips έχει εργαστεί με πολλές διάσημες προσωπικότητες, συμπεριλαμβανομένων των Hailey Bieber, Kendall Jenner και Jennifer Lopez. Οι διάσημες αυτές γυναίκες εμπιστεύονται τις γνώσεις και το ταλέντο της για να δημιουργήσει μοναδικά και εντυπωσιακά looks. Η Mary Phillips είναι ένα πραγματικό αστέρι στον κόσμο του μακιγιάζ και συνεχίζει να επηρεάζει τις τάσεις στον χώρο.

Οι συμβουλές της Mary Phillips είναι πολύ χρήσιμες για το μακιγιάζ. Ας δούμε τα υπόλοιπα μυστικά που αποκάλυψε:

  1. Χρησιμοποίησε πάντα ζεστό φον ντε τεν στις παλάμες σου πριν την εφαρμογή: Αυτό επιτρέπει στο foundation να απλωθεί ομοιόμορφα και φυσικά στο δέρμα σας.
  2. Δεν χρειάζεσαι primer: Η Mary Phillips προτιμά να προετοιμάζει το δέρμα με ενυδατική κρέμα αντί για primer. Το καλό ενυδατωμένο δέρμα είναι ο καλύτερος τρόπος για να δημιουργήσετε ένα ομοιόμορφο και διαρκές μακιγιάζ.
  3. Αναμίξτε το φον ντε τεν με τα δάχτυλα για πιο φυσικό αποτέλεσμα: Η Mary Phillips αναμιγνύει το foundation με τα δάχτυλα της προτού το εφαρμόσει, για ένα φυσικό αποτέλεσμα.
  4. Χρησιμοποίησε ενυδατική κρέμα πάνω από το μακιγιάζ: Ένα μικρό τρικ που προτείνει είναι, αφού ολοκληρώσετε το μακιγιάζ, να εφαρμόσετε μια ενυδατική κρέμα ελαφριάς υφής πάνω από το μακιγιάζ για να το διατηρήσετε φρέσκο και διάρκειας.
  5. Εφαρμόζει τον κονσίλερ με τρεις dots: Αντί να απλώνει τον κονσίλερ σε μεγάλη ποσότητα, δημιουργεί τρία μικρά dots και τα αναμειγνύει για ομοιόμορφη κάλυψη.

Αυτές οι συμβουλές μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα φυσικό και διαρκές μακιγιάζ.

Hailey Bieber: Υιοθέτησε το mirror glaze manicure!

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Προστατέψτε τα μαλλιά σας ενώ κοιμάστε

Her News

Dry Shampoo: Αυτοί είναι οι λόγοι που θα το λατρέψετε!

HerNewskl

Ξανθά μαλλιά: Όσα θες να ξέρεις από μια colour expert

Her News