HerNews.gr
Beauty

Μακιγιάζ: Οι τάσεις που θα επικρατήσουν το 2024

Μακιγιάζ με ΑΙ

Το 2024 αναμένεται να φέρει περισσότερα νέα σχέδια στο μακιγιάζ. Μπορεί να δούμε ακόμη πιο δραματικά χρώματα, εκκεντρικά σχέδια eyeliner ή ακόμη και απροσδόκητες τεχνικές εφαρμογής προϊόντων.

Η δημιουργικότητα και η τάση για πειραματισμό στο μακιγιάζ συνεχίζουν να εξελίσσονται, δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να εκφράσουν τον εαυτό τους με τον δικό τους τρόπο.

Μακιγιάζ: Οι τάσεις που θα επικρατήσουν το 2024

Το σίγουρο είναι πως το μακιγιάζ θα συνεχίσει να είναι ένας τομέας όπου η δημιουργικότητα και η πρωτοπορία θα κυριαρχούν, δίνοντας σε κάθε αγαπημένη τάση τον χώρο της να λάμψει και να εξελιχθεί.

Ξεθωριασμένα χείλη

Η τεχνική των “blurry” χειλιών είναι όντως μια όμορφη μέθοδος που δίνει ένα απαλό, φυσικό αποτέλεσμα. Για να την επιτύχετε, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

Εστιάστε στο κέντρο των χειλιών σας, απλώνοντας το κραγιόν εκεί χρησιμοποιώντας το δάχτυλό σας ή ένα μαλακό πινέλο. Αποφύγετε τις εξωτερικές άκρες των χειλιών.

Χρησιμοποιήστε μια μπατονέτα ή ένα καθαρό πινέλο για να “μαλακώσετε” τα χείλη σας. Πατήστε απαλά στις εξωτερικές γραμμές του κραγιόν ή σβήστε το χρώμα προς τα έξω, προκειμένου να δημιουργήσετε το επιθυμητό απαλό αποτέλεσμα.

Αυτή η διαδικασία θα δώσει ένα φυσικό, αδιάκοπα μεταβαλλόμενο χρώμα στα χείλη σας, δημιουργώντας ένα όμορφο και διακριτικό εφέ. Είναι μια εύκολη τεχνική που μπορεί να προστεθεί στο καθημερινό μακιγιάζ για ένα φυσικό, χαλαρό αποτέλεσμα.

Ξεθωριασμένα χείλη

Statement Color

Oι νέες τάσεις στο μακιγιάζ για την Άνοιξη/Καλοκαίρι του 2024 είναι εκρηκτικά! Τα έντονα χρώματα στα μάτια και τα χείλη είναι ο τρόπος να ξεχωρίσετε. Το έντονο eyeliner σε κόκκινο, σκούρο μπλε ή σμαραγδένιο πράσινο προσδίδει μια μοναδική ένταση στο βλέμμα σας. Αν θέλετε να δώσετε έμφαση στα χείλη, επιλέξτε ένα κραγιόν με έντονη βινύλινη λάμψη σε φωτεινά κόκκινα ή σε αποχρώσεις σκούρου κόκκινου του κρασιού.

Για το υπόλοιπο μακιγιάζ, μια απαλή πινελιά ρουζ θα δώσει ένα φρέσκο αποτέλεσμα στο πρόσωπό σας, δημιουργώντας μια φυσική λάμψη.

Υβριδικό concealer

Η αυξανόμενη ζήτηση για ελαφριές βάσεις και ενυδατικές φόρμουλες με χρώμα αποτελεί μια τάση που αναδεικνύει την επικρατούσα ανάγκη για συμβατικά προϊόντα ομορφιάς. Αναμένουμε περισσότερα υβριδικά προϊόντα περιποίησης που συνδυάζουν κάλυψη και φροντίδα του δέρματος. Ένα 2-σε-1 concealer αναδεικνύεται ως ένα απαραίτητο εργαλείο του επόμενου έτους. Προσφέρει πλήρη κάλυψη με ακρίβεια, εξασφαλίζοντας την αψεγάδιαστη εμφάνιση του δέρματος. Από την αποτελεσματική κάλυψη ατελειών έως την ομοιόμορφη απόχρωση, ενσωματώνεται αρμονικά στο πρόσωπο, δημιουργώντας ένα φυσικό αποτέλεσμα που μοιάζει σαν δεύτερη επιδερμίδα.

Witchy liner: To πιο sexy μακιγιάζ για το Halloween

Μακιγιάζ με ΑΙ

Το 2024 φέρνει μια ανατρεπτική εποχή για το μακιγιάζ με την τεχνητή νοημοσύνη να ηγείται στην επιλογή προϊόντων. Μέσω προηγμένων εφαρμογών, μπορούμε να δοκιμάσουμε τα αγαπημένα μας μακιγιάζ χωρίς κανένα φυσικό ραντεβού σε ένα κατάστημα καλλυντικών.

Η εικονική δοκιμή αποχρώσεων επιτρέπει την ακριβή εύρεση του ιδανικού τόνου foundation ή του τέλειου κόκκινου κραγιόν, προσφέροντας έναν εντελώς νέο τρόπο αγοράς και δοκιμής καλλυντικών.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Eνυδατική κρέμα σώματος: Ποια είναι τα 3 πιο συχνά λάθη που κάνετε;

HerNewskl

Ιαματικό νερό: Οφέλη ομορφιάς και φροντίδας

Her News

Ιωάννα Τούνη: Υιοθέτησε το gold makeup look για να τονίσει τα μάτια της

HerNewskl