HerNews.gr
Social News

Άρτεμις Αλεξανδράτου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας – ΦΩΤΟ

Η αδερφή της Τζούλιας Αλεξανδράτου -η οποία πρόσφατα έγινε μανούλα- Άρτεμις Αλεξανδράτου έχει αποστασιοποιηθεί τα τελευταία χρόνια από τα φώτα της δημοσιότητας και έχει αφιερωθεί στο τραγούδι.

H Άρτεμις Αλεξανδράτου που ασχολείται με το τραγούδι, εμφανίζεται σε διάφορες νυχτερινές πίστες της Αθήνας και βάζει «φωτιά» με την εντυπωσιακή της εμφάνιση.

Μάλιστα το περασμένο Σαββατοκύριακο, η Άρτεμις Αλεξανδράτου βρέθηκε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος και η Ελένη Φουρέιρα.

Δείτε φωτογραφίες:

Μάλιστα σε συνέντευξή της στο «Happy Day» πριν από δυο χρόνια, η αδερφή της Τζούλιας Αλεξανδράτου, μίλησε για τις “ανύπαρκτες” σχέσεις που έχουν οι δυο αδερφές τα τελευταία χρόνια.

«Δεν έχουμε σχέσεις. Έχω να μιλήσω μαζί της από το 2010. Δεν έχουμε επαφές και είναι καλύτερα έτσι. Δεν μου λείπει», δήλωσε η Άρτεμις Αλεξανδράτου.

Και πρόσθεσε: «Είμαστε διαφορετικές και ποτέ δεν είχαμε πολλά κοινά σημεία. Το μόνο κοινό είναι ότι έχουμε τους ίδιους γονείς. Δεν είχαμε ποτέ το δέσιμο. Προσωπικά ο πατέρας μας με βοήθησε πάρα πολύ. Όταν ένας άνθρωπος είναι ενήλικας δεν μπορούν να επέμβουν οι γονείς σε πολλά πράγματα και ειδικά όταν το παιδί δεν ακούει κιόλας. Δεν έχω καμία πληγή μέσα μου για ό,τι έκανε η Τζούλια».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ζέτα Δούκα: Το πρόβλημα υγείας που έρχεται αντιμέτωπο ένα κοντινό της πρόσωπο

HerNewskl

Emily Ratajkowski: Δηλώνει πρόθυμη να βγει ραντεβού με «οποιονδήποτε» θέλει να την «βγάλει για δείπνο»

HerNews ka

Καίτη Γαρμπή: Πώς ευχήθηκε στον Διονύση Σχοινά για τη γιορτή του

Her News