HerNews.gr
Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Αυτά είναι τα σκυλιά που κατασπάραξαν μέχρι θανάτου την 50χρονη μητέρα

Η εικόνα των σκυλιών που κατασπάραξαν μέχρι θανάτου την άτυχη 50χρονη μητέρα δυο παιδιών στην αυλή του σπιτιού της στη Νεοχωρούδα της Θεσσαλονίκης, καταφέρνοντάς της πάνω από 50 δαγκωματιές, προβλήθηκε στην ΕΡΤ.

Συγκλονισμένο το πανελλήνιο από τον μαρτυρικό θάνατο της 50χρονης μητέρας δύο παιδιών, η οποία δέχτηκε άγρια επίθεση από τρία τσοπανόσκυλα μέσα στον κήπο του σπιτιού της. Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό της άτυχης γυναίκας διαπίστωσε δεκάδες δαγκωματιές που επέφεραν και τον θάνατό της.

Η 50χρονη Ελισάβετ, έχασε τη ζωή της βίαια και αναπάντεχα, στον κήπο της, εκεί όπου ένιωθε την απόλυτη ασφάλεια. 

Θεσσαλονίκη: Σήμερα η κηδεία της 50χρονης που κατασπάραξαν σκυλιά στη Νεοχωρούδα – Thestival

Το μεσημέρι της Κυριακής η Ελισάβετ φρόντιζε τα φυτά του κήπου όταν τρία μανιασμένα τσοπανόσκυλα εισέβαλαν και την κατασπάραξαν με δεκάδες δαγκωματιές σε όλο της το κορμί. 

Ο μοναδικός άνθρωπος που μπορούσε να την σώσει, ήταν ο κηπουρός που βρισκόταν κοντά. Δυστυχώς, όμως, δεν αντιλήφθηκε τι συνέβαινε λίγα μέτρα πιο δίπλα. Το πόρισμα του ιατροδικαστή σοκάρει. Δεκάδες δαγκωματιές σε όλο της το κορμί και πολλαπλά βίαια χτυπήματα. Μόνο στο ένα της χέρι έφερε πάνω από δέκα δαγκωματιές.

Κάτοικοι της Νεοχωρούδας καταγγέλλουν πως τα 3 σκυλιά είχαν δημιουργήσει προβλήματα και στο παρελθόν. Αυτή η φορά όμως ήταν η μοιραία.

Ο 37χρονος ιδιοκτήτης των 3 σκύλων χθες πρωί πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα, ο οποίος άλλαξε την κατηγορία από ανθρωποκτονία από αμέλεια σε ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο.

Σήμερα φίλοι και συγγενείς θα πουν στη Νεοχωρούδα το τελευταίο αντίο στην άτυχη Ελισάβετ, ενώ ο 37χρονος ιδιοκτήτης των σκύλων ζήτησε προθεσμία και αναμένεται να απολογηθεί την Τετάρτη.

Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο στον ιδιοκτήτη των σκυλιών. Τα σκυλιά τα έχει πάρει η Κτηνιατρική Υπηρεσία.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Εκλογές 21 Μαϊου: Ποιοι εργαζόμενοι δικαιούνται εκλογική άδεια

HerNews ka

Seajets: Ανακοίνωσε εκπτώσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια

HerNews ka

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Πατέρας κλειδώθηκε με τα παιδιά του στο ΙΧ και άνοιξε φιάλες υγραερίου

Her News