HerNews.gr
DECORNEWS

Χρώματα για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση που θα κάνουν το σπίτι σας πιο ζεστό & δεν είναι κόκκινο με πράσινο!

Οι χριστουγεννιάτικες διακοσμητικές παλέτες δεν περιορίζονται στο κόκκινο και το πράσινο σε καμία περίπτωση, και βλέπουμε κάθε είδους δημιουργικούς συνδυασμούς χρωμάτων στις μέρες μας.

Ωστόσο, αυτά τα σχέδια διακόσμησης μπορεί να εξακολουθούν να είναι κλασικά και διαχρονικά και μπορεί να είναι ελαφρώς πιο διακριτικά, αλλά εξακολουθούν να ακούγονται στις γιορτές. Ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις νέες ιδέες διακόσμησης για τα Χριστούγεννα και μεταμορφώστε το σπίτι σας σε έναν ζεστό χώρο.

1. Μωβ και πράσινο

Ένα σαλόνι με μωβ και πράσινα στοιχεία, και ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο στη γωνία

Σκεφτείτε τον κομψό και οπτικά ελκυστικό συνδυασμό μωβ και πράσινου για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σαλονιού σας. Προσθέστε κομμάτια πράσινου μέσα από στεφάνια και αειθαλή, μαζί με ένα ψηλό χριστουγεννιάτικο δέντρο. Για μια μωβ παλέτα που διαρκεί, προσθέστε το στις κουρτίνες και αφήστε αυτό το σχέδιο να συνεχιστεί όλο το χρόνο.

2. Γκρι και καφέ

Ένα δωμάτιο με ξύλινα στοιχεία και γκρι κουρτίνα

Εάν είναι μια πιο γήινη προσέγγιση που αναζητάτε (με την οποία είναι επίσης εύκολο να ζήσετε όλο το χρόνο), τότε οι ειδικοί προτείνουν να εμποτίσετε τόνους όπως καφέ, κρεμ ή γκρι στο σαλόνι. Αυτοί οι τόνοι έχουν εγγενή πλούτο αλλά μια πιο ήπια εμφάνιση. Προσθέστε ένα ρουστίκ καλάθι και ενώστε ολόκληρο τον χώρο σας προσθέτοντας ένα χαλί από γιούτα ή σιζάλ. Και όταν ψάχνετε πού να αγοράσετε χριστουγεννιάτικα στολίδια , μπορείτε να εξετάσετε τα καφέ στολίδια και να ρίξετε μερικές χάλκινες πινελιές επίσης.

3. Μπλε, κίτρινο & πορτοκαλί

Ένα σαλόνι με κίτρινα σκαμπό και μπλε ριχτάρι

Για μια πιο αισιόδοξη παλέτα που ανεβάζει την ατμόσφαιρα του σπιτιού σας, σκεφτείτε τόνους όπως το μπλε, το κίτρινο και το πορτοκαλί. Αυτοί οι τόνοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ντεκόρ ή ακόμα και ως τόνοι – σκεφτείτε ιδέες για κεντρικά χριστουγεννιάτικα τραπέζια . Εναλλακτικά, μπορείτε να απλώσετε τα χρώματα στο σαλόνι, μέσω μαξιλαριών, χαλιών και κεριών. Η ομορφιά της χρήσης αυτών των χρωμάτων σε μη μόνιμα διακοσμητικά κομμάτια είναι ότι αυτά μπορούν να αντικατασταθούν αργότερα σε περίπτωση που προτιμάτε να αλλάξετε το εσωτερικό σας.

4. Αποχρώσεις του ροζ

Τραπεζαρία με ροζ καρέκλες και δέντρα σε τόνους δαμάσκηνου στο τραπέζιΤο ροζ είναι διαχρονικό και πάντα αγαπητό χρώμα. Είτε το ενσωματώσετε στις ιδέες της χριστουγεννιάτικης τραπεζαρίας είτε στο σαλόνι, αυτοί οι τόνοι μπορούν να αντανακλούν μια εορταστική, χαλαρή ατμόσφαιρα και επίσης να λειτουργούν τέλεια καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους. Για μια πιο πολυεπίπεδη προσέγγιση, ίσως πειραματιστείτε με αποχρώσεις του ροζ – σκεφτείτε ανοιχτό ροζ με τόνους δαμασκηνί. Αυτό θα δώσει στο σχέδιο βάθος και άνεση.

5. Γαλανόλευκο

Ένα σαλόνι με λευκούς καναπέδες και μπλε μαξιλάρια σε σκόνη και χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Ελαφρώς μεσογειακή με παραλιακό τόνο, η παλέτα του μπλε και του λευκού είναι ο ιδανικός σύντροφος τόσο για τους λάτρεις του chinoiserie όσο και για τους παραδοσιακούς. Αυτός ο χρωματικός συνδυασμός διαμορφώνει ένα εορταστικό χριστουγεννιάτικο σκηνικό, δίνοντας στο συνηθισμένο πράσινο και κόκκινο έναν διαφορετικό τόνο. 

Τα 6 πιο συνηθισμένα λάθη στη διακόσμηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου & πώς να τα αποφύγετε

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός φτιάχνει τη διάθεση και φέρνει χαρά

Her News

Η απροσδόκητη θεωρία του κόκκινου: Τι είναι & πως να εντάξετε αυτή την τάση στο σπίτι σας

HerNews ka

4 τάσεις διακόσμησης που θα κάνουν το σπίτι σας να δείχνει πιο κομψό και πιο εκλεπτυσμένο

HerNews ka