HerNews.gr
Διεθνή

Taylor Lautner: Μιλά για τον ανταγωνισμό με τον Robert Pattinson – «Δεν συνδεθήκαμε ποτέ»

O σταρ του “Twilight” Taylor Lautner δεν ήταν οπαδός της συζήτησης Team Edward εναντίον Team Jacob.

Ο Taylor Lautner, ο οποίος έπαιξε τον κυνηγό λύκο Jacob Black στο εμβληματικό franchise – αποκάλυψε τα αληθινά του συναισθήματα για την πολυετή αντιπαλότητα και πώς επηρέασε τη σχέση του με τον Robert Pattinson.

«Δεν ξέρω για εκείνον, αλλά για μένα τουλάχιστον σίγουρα, ειδικά στην ηλικία που ήμουν, πληγώνεσαι μερικές φορές όταν δεν θα έπρεπε», εξήγησε στον παρουσιαστή του podcast Alex Cooper.

«Αλλά είναι δύσκολο να μην το κάνεις μερικές φορές. Αλλά, ναι, ήταν λίγο δύσκολο».

Taylor Lautner Says 'Twilight' Led To A Decade Of Body Image Issues

 

Και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι ήταν άβολο μερικές φορές να στεκόμαστε μαζί σε ένα μπαλκόνι και να έχουμε 10.000 κορίτσια να αποδοκιμάζουν τον Rob, αλλά μετά να ζητωκραυγάζουν για μένα, αλλά μετά αυτό το μισό, ξέρετε, με αποδοκίμαζαν και επευφημούσαν τον Rob, αλλά μετά πρέπει να έχουμε κάποιο είδος φιλίας. Ήταν δύσκολο».

Ο Taylor Lautner αποκάλυψε επίσης ότι δεν είχε ποτέ στενή σχέση με τον Patinson επειδή είναι «πολύ, πολύ διαφορετικοί άνθρωποι».

«Ποτέ δεν συνδεθήκαμε πραγματικά σε βαθύ επίπεδο μόνο και μόνο επειδή είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι», εξήγησε.

 

Παρά τη δυσφορία που ένιωθε συχνά κατά τη διάρκεια της φήμης του στο «Twilight», ο Lautner είπε ότι κοιτάζει πίσω την εποχή με ευγνωμοσύνη.

Taylor Lautner, más duro que nunca sobre 'Crepúsculo' y cómo lo ha superado: "Tenía un profundo resentimiento"

«Υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα σε αυτό που μου έδωσε το “Twilight”, αλλά τα πλεονεκτήματα υπερτερούν κατά πολύ των μειονεκτημάτων».

«Χρειάστηκε ένα ταξίδι μετά το τέλος του franchise για να καταλάβω ποια πραγματικά είμαι και τι είναι πραγματικά σημαντικό για μένα στη ζωή. Είμαι πολύ, πολύ ευγνώμων για το franchise».

Παραδόξως, ο ηθοποιός αποκάλυψε επίσης ότι κόντεψε να κοπεί μετά την πρώτη ταινία και έπρεπε να παλέψει για να κρατήσει τον ρόλο της.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Σε τιμή ρεκόρ πουλήθηκε το κόκκινο πουλόβερ της

HerNews ka

Διεθνή: Αυτή είναι η 23χρονη από την Συρία που έβαλε τη βόμβα στην Κωνσταντινούπολη (Video)

HerNews ka

Jenna Ortega: Ποιος την χαρακτήρισε «κακομαθημένη και τοξική»;

HerNewskl