HerNews.gr
Social News

Kim Kardashian: Της έκαναν το πιο σουρεαλιστικό δώρο για τα Χριστούγεννα

Η Kim Kardashian αποκάλυψε το Σάββατο ότι της δώρησαν ένα σουρεαλιστικό αντίγραφο του εγκεφάλου της σε μορφή γλυπτικής.

Η ιδρύτρια της SKIMS έδειξε το δώρο της στους ακολούθους της στο Instagram, τοποθετώντας το στον πάγκο του σπιτιού της και εξήγησε γιατί το είχε λάβει μέσω ταχυδρομείου.

«Λοιπόν, πόσο ωραίο είναι αυτό. Οι άνθρωποι του Prenuvo έκαναν ένα γλυπτό του εγκεφάλου μου. Αυτό είναι σαν τον πραγματικό μου εγκέφαλο», είπε η Kim Kardashian στο βίντεο.

Η Kim, που έχει 364 εκατομμύρια ακόλουθους στην πλατφόρμα, έγραψε: “Πολύ ωραία. Χριστουγεννιάτικο δώρο από την @prenuvo».

Ανέβασε επίσης ένα δεύτερο βίντεο που έδειχνε μια ηλεκτρονική εικόνα του εγκεφάλου της – και ήταν ξεκάθαρα ενθουσιασμένη με τα αποτελέσματα: «Αυτό είναι ένα πλήρες βίντεο του εγκεφάλου μου σε μια οθόνη και εξηγεί τα πάντα γι’ αυτό. Και είμαι τόσο ευγνώμων».

Γιατί έλαβε το δώρο η Kim Kardashian;

H Kardashian έχει συνεργαστεί με την Prenuvo στο παρελθόν, έχοντας υποβληθεί σε σάρωση πλήρους σώματος με την εταιρεία σε μια διαδικασία που κοστίζει 2.499 δολάρια.

Το Prenuvo προσφέρει σε άτομα τρεις διαφορετικούς τύπους σαρώσεων, αλλά θα αποτρέψει τους ανθρώπους που θέλουν τον ίδιο τύπο γλυπτικής με την Kim. Οι τιμές ξεκινούν στα 999 δολάρια για σάρωση κορμού, πριν αυξηθεί στα 1.799 δολάρια για σάρωση κεφαλιού και κορμού.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μιχάλης Οικονόμου & Γιώργος Μακρής: Γιατί δεν παντρεύτηκαν με πολιτικό;

Her News b

Σαμπρίνα: Υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις αυτοδιοικητικές εκλογές η τραγουδίστρια

HerNews ka

Όλγα Κιουρτσάκη: «Στην εγκυμοσύνη τσακώνομαι και με τον εαυτό μου»

Her News