HerNews.gr
Social News

Demi Lovato: Αρραβωνιάστηκε με τον εκλεκτό της καρδιάς της μετά από ένα χρόνο σχέσης

Η Demi Lovato αρραβωνιάστηκε με τον μουσικό Jutes μετά από ένα χρόνο σχέσης, σύμφωνα με την Page Six.

O Jutes (πραγματικό όνομα: Jordan Lutes) έκανε πρόταση γάμου στη Lovato το Σάββατο στο Λος Άντζελες με ένα τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι σε σχήμα αχλαδιού από την Material Good.

Το ερωτευμένο ζευγάρι που και τα δύο έβγαλαν ολόμαυρα σύνολα – εμφανίστηκαν πιο χαρούμενα από ποτέ στη φωτογράφιση αρραβώνων τους, κοιτάζοντας το ένα το άλλο με λατρεία, ενώ ένας φωτογράφος τραβούσε τις φωτογραφίες τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Lovato (@ddlovato)

Το απλό αλλά ρομαντικό σκηνικό περιείχε μια μαύρη κουρτίνα με ροδοπέταλα και κεριά στο πάτωμα.

Μετά την πρόταση, την οποία οι άνθρωποι περιέγραψαν ως “προσωπική και οικεία”, μια πηγή είπε στο Page Six ότι ο Jutes εξέπληξε τη Demi Lovato πηγαίνοντάς την στο εστιατόριο του Craig στο Δυτικό Χόλιγουντ της Καλιφόρνια, όπου βρέθηκαν μαζί με την οικογένειά τους και τους στενότερους φίλους τους.

«Είμαι ακόμα άφωνη. Χθες το βράδυ ήταν η καλύτερη νύχτα της ζωής μου και δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα παντρευτώ την αγάπη της ζωής μου @jutesmusic», έγραψε αργότερα η Lovato στο Instagram.

Μια φωτογραφία από το δαχτυλίδι αρραβώνων της Demi Lovato
Demi Lovato Instagram

«Αγάπη μου, είμαι παραπάνω από ενθουσιασμένη που σε παντρεύομαι.. κάθε μέρα που πέρασα μαζί σου ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα και ανυπομονώ να σε αγαπώ και να σε αγαπώ για πάντα. Στην υπόλοιπη ζωή μας. Σε αγαπώ μωρό μου».

Ο Jutes έγραψε με τη σειρά του σε δική του ανάρτηση: «Χθες ζήτησα από την καλύτερή μου φίλη να με παντρευτεί και μου είπε “ναι”. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εσένα και δόξα τω Θεώ δεν θα χρειαστεί ποτέ. Νιώθω σαν ο πιο τυχερός άνθρωπος στη ζωή αυτή τη στιγμή. Είμαι τόσο ερωτευμένος μαζί σου @ddlovato».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Lovato (@ddlovato)

Η Demi Lovato και o Jutes συνδέονται ρομαντικά από τον Αύγουστο του 2022, σχεδόν δύο χρόνια αφότου η τραγουδίστρια τερμάτισε τον πρώτο της αρραβώνα με τον ηθοποιό Max Ehrich.

Έκαναν το ντεμπούτο τους στο κόκκινο χαλί ως ζευγάρι στο γκαλά του Clive Davis Pre-Grammy στο The Beverly Hilton στο Beverly Hills της Καλιφόρνια, τον Φεβρουάριο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kourtney Kardashian: Ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στον Travis Barker με τις πιο ιδιαίτερες φωτογραφίες

HerNews ka

Snik: Χώρισε με την Γιώτα Ιωαννίδου και έκανε follow την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

HerNews ka

Μαρία Βοσκοπούλου: Δημοσίευσε φωτογραφία με τον πατέρα της, τρεις μήνες από τον θάνατο του

Her News