HerNews.gr
Διεθνή

Μάθιου Πέρι: Η πρώην κοπέλα του ζητά έρευνα από τους γιατρούς του ηθοποιού μετά την αποκάλυψη της κεταμίνης

Η έκθεση αυτοψίας, που κυκλοφόρησε την περασμένη Παρασκευή, παρουσιάζει μια ζοφερή εικόνα του Μάθιου Πέρι στις τελευταίες του στιγμές, που εγείρουν ερωτήματα σχετικά με την πρόσβαση του ηθοποιού στο φάρμακο και την ευθύνη των ιατρών του.

Η αυτοψία αποκάλυψε ότι ο Μάθιου Πέρι είχε υποβληθεί σε θεραπεία με έγχυση κεταμίνης για την κατάθλιψη και το άγχος μόλις μιάμιση εβδομάδα πριν από τον πρόωρο θάνατό του σε ηλικία 54 ετών.

Ωστόσο, η κεταμίνη που βρέθηκε στον οργανισμό του κατά τη διάρκεια του τραγικού περιστατικού στο τζακούζι του δεν μπόρεσε να εντοπιστεί στη θεραπεία.

Μια ανώνυμη γυναίκα συνεργάτης, η οποία μίλησε για τελευταία φορά με τον Μάθιου Πέρι λίγες ημέρες πριν από το θάνατό του, εξέφρασε την έκπληξή της, δηλώνοντας, «Έμοιαζε καλά και ήταν σε καλή διάθεση».

Χρήση ναρκωτικών από τον Μάθιου Πέρι τις τελευταίες του μέρες

Η πρώην κοπέλα του , η οποία διατηρούσε φιλία με τον ηθοποιό, ζήτησε έρευνα για τους γιατρούς που τον περιέθαλψαν.

Η Kayti εξέφρασε τις ανησυχίες της, υποστηρίζοντας ότι ο Μάθιου Πέρι μπορεί να είχε προμηθευτεί τα φάρμακα από γιατρό και όχι από τους δρόμους.

Τόνισε, «Είναι πολύ δύσκολο να πάρεις κεταμίνη από τον δρόμο, αλλά είναι πολύ εύκολο για έναν γιατρό ή μια νοσοκόμα να το πάρει».

Kayti, που έβγαινε με τον Μάθιου Πέρι το 2006 και εργαζόταν ως βοηθός του κατά τη διάρκεια της κορύφωσης του εθισμού του στα ναρκωτικά, παρατήρησε πολλές κόκκινες σημαίες που οδήγησαν στον θάνατό του.

Η Kayti υπέθεσε, «Στο μυαλό του δεν είναι το ίδιο με το να πηγαίνει στο δρόμο για να αγοράσει κρακ ή ηρωίνη. Αυτό μάλλον ήταν το σκαλοπάτι για να επιστρέψει στα ναρκωτικά. Νομίζω ότι οι γιατροί που δούλευαν με τον Μάθιου πρέπει να ερευνηθούν».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kylie Jenner: Η αμφίεση της ως “νύφη του Φρανκενστάιν”

HerNewskl

Cindy Crawford: Ο πατέρας της πίστευε ότι το μόντελινγκ ήταν «άλλο όνομα για την πορνεία»

HerNews ka

Τζένιφερ Λόπεζ για τον χωρισμό με τον Μπεν Άφλεκ: “Ήταν ο μεγαλύτερος σπαραγμός της ζωής μου. Ένιωθα ότι πέθαινα”

Her News