HerNews.gr
Διεθνή

Κέιτ Μίντλετον: Μοιράζεται σπάνια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία

Τη Δευτέρα, η Κέιτ Μίντλετον μοιράστηκε μια οικογενειακή φωτογραφία της να κάθεται σε ένα χριστουγεννιάτικο τραπέζι το 1983, λίγες μόλις εβδομάδες πριν κλείσει τα 2 της χρόνια στις 9 Ιανουαρίου 1984.

Η εικόνα δείχνει την Κέιτ να φορά μια σκούρα ζακέτα, μπλε και άσπρο φόρεμα, μαζί με ένα πολύχρωμο κολιέ με χάντρες και να έχει μια αξιοσημείωτη ομοιότητα με τον γιο της, πρίγκιπα Λούις. Μπροστά στην Κέιτ ακουμπάει ένα μπολ και μερικά αναμμένα κεριά, ενώ πίσω της λαμπυρίζουν μερικά γιορτινά στολίδια.

Η Κέιτ Μίντλετον μοιράστηκε τη φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως μέρος της καμπάνιας της για την ευαισθητοποίηση Shaping Us που αντιμετωπίζει τις ανάγκες των παιδιών στα πρώτα πέντε χρόνια της ζωής τους.

Η καμπάνια είναι σχεδόν ενός έτους και ήταν επίσης η έμπνευση πίσω από την ετήσια συναυλία της νωρίτερα αυτό το μήνα στο Αβαείο του Γουέστμινστερ.

Ενόψει του σόου της παραμονής των Χριστουγέννων και για να αξιοποιήσει την καμπάνια της, η Κέιτ ζήτησε επίσης από τον κόσμο να ακολουθήσει το παράδειγμά της και να μοιραστεί εικόνες από τις πρώτες γιορτές των εορτών τους.

Φέτος είναι η τρίτη φορά που η Κέιτ φιλοξενεί μια συναυλία Together at Christmas. Οι θεατές θα δουν τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ να διαβάζει μια ιστορία από τη Βίβλο κατά τη διάρκεια της λειτουργίας.

Το Shaping Us αποτελεί μέρος της συνεχούς, μακροπρόθεσμης δέσμευσης της Κέιτ για την αύξηση της ευαισθητοποίησης για τις ανάγκες των παιδιών ηλικίας κάτω των 5 ετών και των ανθρώπων που τα φροντίζουν.

Η εκστρατεία στοχεύει να ενώσει μαίες, νηπιαγωγούς, ακαδημαϊκούς και ειδικούς στην ανάπτυξη για να προωθήσει τη γνώση και την κατανόηση του πόσο σημαντικά είναι τα 0-5 χρόνια.

Ο πρίγκιπας Λούις ξανά χτυπά: Δείτε την “αταξία” που έκανε στη χριστουγεννιάτικη συναυλία

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Charlize Theron: Aποκάλυψε τους λόγους που λατρεύει να είναι single!

HerNewskl

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην κορυφή του κόσμου, με δάκρυα στα μάτια!

Her News

Ίλον Μάσκ: Αυτός είναι ο λόγος που απαγορεύει τις προσλήψεις στην Tesla

Her News