HerNews.gr
Διεθνή

Britney Spears: Δείχνει το απανθρακωμένο γυμναστήριο που έκαψε «κατά λάθος»

Η Britney Spears μοιράστηκε τον απόηχο της πυρκαγιάς που ξέσπασε κατά λάθος το 2020 και προκάλεσε την πλήρη καύση του γυμναστηρίου του σπιτιού της.

Η τραγουδίστρια πήγε στο Instagram την Τρίτη το πρωί για να μοιραστεί μια εικόνα του απανθρακωμένου εξοπλισμού γυμναστικής της στην έπαυλή της στο Λος Άντζελες.

«Σκέφτομαι όταν έκαψα το γυμναστήριο το 2020», έγραψε η Britney Spears στη λεζάντα του στιγμιότυπου, που μοιράστηκε με τους 42,7 εκατομμύρια ακόλουθούς της στην πλατφόρμα.

Στην εικόνα, το γυμναστήριο, καθώς και εξοπλισμός όπως αλτήρες, kettlebells και βάρη, φαίνονται καλυμμένα με σκόνη μετά την καύση τους.

Britney Spears καμένο γυμναστήριο

Εκείνη την εποχή, η τραγουδίστρια είπε στους θαυμαστές ότι η φωτιά ήταν εντελώς ατύχημα.

«Ναι…Το έκαψα. Πέρασα από την πόρτα του γυμναστηρίου και τις φλόγες, ΜΠΟΥΜ !!!!!!» είπε τον Απρίλιο του 2020.

«Με τη Χάρη του Θεού ο συναγερμός χτύπησε μετά από αυτό και κανένας δεν τραυματίστηκε. Δυστυχώς, τώρα μου έχουν μείνει μόνο δύο εξοπλισμοί και ένα γυμναστήριο μονόπλευρου καθρέφτη!!!!!»

Και πρόσθεσε, «Αλλά θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερο, γι’ αυτό είμαι ευγνώμων. Μου αρέσει να γυμνάζομαι περισσότερο έξω πάντως!!!!».

Η Britney Spears στο γυμναστήριο του σπιτιού της.

Επίσης μοιράστηκε ένα βίντεο για τις ζημιές που προκλήθηκαν από την πυρκαγιά, λέγοντας στους θαυμαστές εκείνη τη στιγμή: «Δεν ήμουν εδώ για περίπου έξι μήνες γιατί έκαψα το γυμναστήριό μου, δυστυχώς. Είχα δύο κεριά και… ναι, το ένα οδήγησε στο άλλο και το έκαψα.»

Η Britney Spears παραμένει σε φόρμα κάνοντας γυμναστική στο σπίτι και πρόσφατα παρουσίασε τις χορευτικές της κινήσεις και τη ρουτίνα προπόνησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Οι Ιταλοί που αγαπούν τον Πούτιν – «..Ένας έρωτας που δεν έχει τελειώσει»

Her News

Μπραντ Πιτ: Γιατί έφαγε «πόρτα» από την Κίνα για 17 χρόνια;

HerNews ka

Mahsa Amini: Οι γυναίκες κόβουν τα μαλλιά τους ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το θάνατό της

HerNewskl