HerNews.gr
Beauty

Cardi B: «Ξεσπά» στα μαλλιά της μετά τον χωρισμό με τεράστια αλλαγή

Λένε ότι ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσετε έναν χωρισμό είναι να κάνετε μια σημαντική ανανέωση στα μαλλιά σας. Αυτό είναι το εισιτήριο σύμφωνα με την Cardi B, ούτως ή άλλως.

Πριν από μερικές ημέρες η Cardi B βγήκε στο Λος Άντζελες με ένα χτένισμα που ήταν απίστευτα διαφορετικό από τα μακριά μαλλιά που συνήθιζε να έχει: ένα πολύ κοντό κούρεμα σε σχήμα pixie με αφέλειες.

Και ενώ τα μαλλιά της ήταν ξανά μακριά από την Κυριακή όταν εμφανίστηκε στο σόου In The Mix του TikTok με ένα look εμπνευσμένο από τη Selena, η σύντομη αλλαγή έκανε τη δήλωση: ανεξάρτητα από το μήκος των μαλλιών της, η Cardi B ξέρει πόσο υπέροχη είναι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mia the BADDEST (@tokyostylez)

Η Cardi ανακοίνωσε πριν από μερικές ημέρες ότι αυτή και ο Offset είχαν χωρίσει σε ένα βίντεο Instagram Live τη Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου.

«Είμαι ελεύθερη εδώ και ένα λεπτό τώρα. Αλλά φοβήθηκα – δεν φοβάμαι – απλά δεν ξέρω πώς να το πω στον κόσμο», μοιράστηκε στο κλιπ, το οποίο δημοσιεύτηκε μετά την εμφάνιση της στην Αριζόνα. «Αλλά αισθάνομαι ότι το σήμερα ήταν σημάδι. Την τελευταία φορά που μπήκα στο Live, ήθελα να σας το πω παιδιά, αλλά δεν ήξερα πώς να σας το πω, οπότε άλλαξα γνώμη. Αλλά είναι έτσι εδώ και ένα λεπτό. Απλώς το πήρα ως σημάδι».

«Θέλω να ξεκινήσω το 2024 φρέσκια, ανοιχτή», μοιράστηκε εκείνη. «Είμαι περίεργη για μια νέα ζωή, μια νέα αρχή. Και ναι, είμαι ενθουσιασμένη».

Cardi B: Επιβεβαίωσε ότι χώρισε με τον Offset!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Micro needling: Βρήκαμε την αγαπημένη θεραπεία των celebrities στο Chic and Beauty

HerNewskl

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μας έδειξε το πιο μοντέρνο νυφικό μανικιούρ

HerNewskl

Ο οίκος Killan Paris γιορτάζει τα 15 χρόνια με ένα φαντασμαγορικό event και μοναδικούς καλεσμένους!

HerNewskl