HerNews.gr
Διεθνή

Sam Asghari: Αγνώριστος μετά από τον χωρισμό του με την Britney Spears – Έχασε 40 κιλά

Ο Sam Asghari αποκάλυψε ότι πέρασε μια μεγάλη «μεταμόρφωση» στη φυσική του κατάσταση μετά τον χωρισμό του από την Britney Spears.

«Λοιπόν, τους τελευταίους πέντε μήνες είχα μια μικρή μεταμόρφωση και έχασα περίπου 35 με 40 κιλά», είπε ο Sam Asghari αποκλειστικά στο Page Six.

Σε φωτογραφίες που εξασφάλισε αποκλειστικά το Page Six, ο πρώην της Britney Spears φαίνεται πιο αδύνατος από ποτέ καθώς λυγίζει για την κάμερα.

«Μερικές φορές, όταν βρίσκεστε σε μια κατάσταση που δεν μπορείτε να εστιάσετε απαραίτητα στον εαυτό σας, θα μπορούσε να είναι δύσκολο για εσάς να παρατηρήσετε να αλλάζει η σωματική σας διάπλαση, αλλά όλοι οι άλλοι το κάνουν».

Μεταμόρφωση του Sam Asghari για απώλεια βάρους

Ο Asghari – ο οποίος υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από την Britney Spears τον Αύγουστο – είπε ότι πέρασε πρόσφατα μια “πνευματική” και “ενεργειακή” αλλαγή.

«Έχω περισσότερο χρόνο για εμένα για να επικεντρωθώ στον εαυτό μου», εξήγησε.

«Το να είσαι μόνος σου και ελεύθερος είναι μια πραγματικά καλή ευκαιρία να εστιάσετε στον εαυτό σας».

Sam Asghari και Britney Spears

Ο Asghari πρόσθεσε ότι ενώ η μεταμόρφωση ακολούθησε τον επίμαχο χωρισμό του με την ποπ σταρ, «δεν είναι απαραίτητα ένα σώμα εκδίκησης, αλλά ένα είδος αγάπης για τον εαυτό του».

«Μερικές φορές συγκεντρώνεσαι υπερβολικά στον εαυτό σου», μοιράστηκε, προσθέτοντας ότι «η αγάπη για τον εαυτό μας είναι κάτι που όλοι πρέπει να ασκούν».

 

Sam Asghari χωρίς πουκάμισο με κουτάβι

Αν και το πρώην ζευγάρι δεν έχει αποκαλύψει δημόσια γιατί χώρισαν, φημολογήθηκε εκείνη την εποχή ότι η απιστία και η κακοποίηση είχαν να κάνουν με τη διαμάχη τους.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Beyoncé: Κυκλοφόρησε μόλις το νέο της άλμπουμ μετά από έξι χρόνια!

HerNewskl

Ashley Olsen: Παντρεύτηκε μυστικά με τον εκλεκτό της καρδιάς της!

HerNewskl

The Weeknd: Σε ερωτική σκηνή στο καμαρίνι με την κόρη του Johnny Depp για την πολυσυζητημένη σειρά «Idol»

HerNews ka