HerNews.gr
Διεθνή

The Weeknd: Σε ερωτική σκηνή στο καμαρίνι με την κόρη του Johnny Depp για την πολυσυζητημένη σειρά «Idol»

Το “The Idol” γίνεται όλο και πιο ανατριχιαστικό κάθε εβδομάδα.

Η σειρά του HBO που επικρίθηκε πολύ, η οποία δημιουργήθηκε από κοινού από τον σκηνοθέτη του The Weeknd,  Sam Levinson και τον Reza Fahim – συνέχισε να αντιμετωπίζει αντιδράσεις στο διαδίκτυο μετά την κυκλοφορία του τρίτου επεισοδίου του την Κυριακή το βράδυ.

Στο επεισόδιο, με τίτλο “Daybreak”, ο χαρακτήρας της Lily-Rose Depp, Jocelyn, και ο The Weeknd, ο οποίος υποδύεται τον ιδιοκτήτη ενός κλαμπ, αρχίζουν να κάνουν σεξ σε ένα καμαρίνι του Valentino.

Ωστόσο, στη μέση της – μάλλον δυνατής – σύνδεσης τους, η Lily-Rose Depp φεύγει, αφήνοντας τον χαρακτήρα του The Weeknd να ολοκληρώσει ο ίδιος την πράξη.

Η γραφική σκηνή αιχμαλώτισε πολλούς ήδη δύσπιστους θεατές καθώς πήγαιναν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να εκφράσουν τις απόψεις τους για τη συγκλονιστική σκηνή του σεξ.

Και φαίνεται ότι ένα μείγμα από τα χοντροκομμένα αστεία της σειράς, το  συνεχές γυμνό της Ντεπ και την «κωμικά κακή» ερμηνεία του The Weeknd  οδήγησε σε μια απότομη πτώση της τηλεθέασης.

Το δράμα, το οποίο έχει  βομβαρδιστεί με κατηγορίες για «φαντασία βιασμού» , έχασε περισσότερους από 100.000 θεατές μεταξύ της πρεμιέρας του και του δεύτερου επεισοδίου, σύμφωνα με το Variety.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Άντονι Χόπκινς: Ανακοίνωσε την είσοδό του στο σύμπαν των NFTs

Her News b

Μέγκαν Μαρκλ: Παρακαλάει την Τέιλορ Σουίφτ να γίνει φίλη της – Της έστειλε μέχρι & χειρόγραφη επιστολή

HerNews ka

Τι είναι το σύνδρομο της Στοκχόλμης: Η διαταραχή για την οποία «κατηγορούνται» οι Will Smith και Jada Pinkett

HerNews ka