HerNews.gr
Διεθνή

Η αποκάλυψη της Rihanna για τον A$AP Rocky: «Τα παιδιά μου έχουν εμμονή μαζί του»

Η Rihanna λατρεύει να βλέπει τον A$AP Rocky να γίνεται ένας «εξαιρετικός, υπομονετικός, στοργικός» πατέρας των δύο παιδιών τους, RZA και Riot.

«Τον αγάπησα διαφορετικά σαν πατέρα», είπε η Rihanna στο Access Hollywood τη Δευτέρα το βράδυ. «Αυτό είναι σημαντικό, μείζον, είναι μια ενεργοποίηση. Είναι σαν, «Ουάου! Τι ηγέτης, τι σπουδαίος, υπομονετικός, στοργικός μπαμπάς».

Η τραγουδίστρια είπε ότι οι γιοι της έχουν “εμμονή” με τον ράπερ.

Η Rihanna και ο A$AP Rocky με τον μεγαλύτερο γιο τους, RZA.

«Συμβαίνει», συνέχισε εκείνη. «Δεν έχει σημασία αν είναι κορίτσια ή αγόρια, αγαπούν τον μπαμπά τους διαφορετικά και μου αρέσει να το βλέπω».

Η Rihanna και ο A$AP – που έχουν σχέση από το 2020 – έγιναν για πρώτη φορά γονείς με τον γιο τους RZA τον Μάιο του 2022.

Τους πρώτους έξι μήνες μετά τη γέννησή του, οι μουσικοί αρνούνταν να αποκαλύψουν το όνομα και το πρόσωπο του μωρού τους.

Ο A$AP Rocky κρατά τον μεγαλύτερο γιο του, RZA.Η εννέα φορές βραβευμένη με Grammy  είπε στην Washington Post  τον Νοέμβριο ότι η ίδια και ο ράπερ δεν είχαν αποκαλύψει το όνομα του γιου τους επειδή απλώς  «δεν το κατάφεραν ακόμα».

Η Rihanna και ο A$AP Rocky με τον μεγαλύτερο γιο τους, RZA.

Μόλις ένα χρόνο μετά τη γέννηση του RZA, το κοινό έμαθε το ψευδώνυμό του , το οποίο ήταν μια ωδή στον παραγωγό και ράπερ RZA, τον αρχηγό της φυλής Wu-Tang.

Η Rihanna και ο A$AP — του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Rakim Mayers — καλωσόρισαν το δεύτερο παιδί τους , Riot, τον Αύγουστο του 2023.

Τον επόμενο μήνα, η τραγουδίστρια και ο ράπερ μοιράστηκαν μια πρώτη ματιά στην τετραμελή οικογένειά τους σε μια γλυκιά οικογενειακή φωτογράφηση.

Το δεύτερο παιδί της Rihanna ήρθε την 1η Αυγούστου μετά από μια αξιοσημείωτη παύση στο ξεφάντωμα της μητρότητας.

Η νικήτρια Grammy, επιδείκνυε την πρόοδό της με υπέροχα ρούχα όλο το χρόνο, ξεκινώντας με την αποκάλυψη στο Super Bowl τον Φεβρουάριο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κιμ Γιονγκ Ουν: Αντιμετώπιση του κορωνοϊού με γαργάρες αλατόνερου και τσάι με τζίντζερ

Her News

Louis Vuitton: Αν αγαπάς την πολυτέλεια επισκέψου το νέο ξενοδοχείο της

HerNews ka

Ντόναλντ Τραμπ: Επέστρεψε στο Twitter με φωτογραφία από τη φυλακή

HerNews ka