HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Fame Story – Σωτήρης: «Έχουμε συζητήσει να συγκατοικήσουμε με τον Φειδία»

Το μεσημέρι της Παρασκευής 22/12 ο Σωτήρης που αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα από το «Fame Story», βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα», όπου μεταξύ άλλων μίλησε ανοιχτά και για τα συναισθήματά του για τον Φειδία λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό.

Αρχικά προβλήθηκε ένα απόσπασμα όπου ο Φειδίας μιλά στον Τίτο και του εξομολογείται ότι από την προηγούμενη Παρασκευή που αποχώρησε ο Σωτήρης «είναι επίσημα».

«Δεν σκέφτηκα κάτι. Αυτό που ενδιαφέρει το κοινό και όλους μας αυτήν τη στιγμή είναι ότι επαγγελματικά τουλάχιστον είναι official ότι θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε μαζί και ότι θα έχουμε μία κοινή προσπάθεια σε όλο αυτό. Επίσης, αυτό που είπε ότι και οι δύο μαζί στο ίδιο μέρος. Ναι, έχουμε συζητήσει να συγκατοικήσουμε γιατί ο Φειδίας θα έρθει από την Κύπρο εγώ από την Κοζάνη και είναι ένας καλός τρόπος να κάνουμε μία αρχή στην Αθήνα», απάντησε ο Σωτήρης μετά την προβολή του αποσπάσματος.

Στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου πήρε τον λόγο και είπε: «Να σου πω τη γνώμη μου; Είστε πολύ γλυκά παιδιά με διακριτικότητα, παιδεία και έχετε μία ποιότητα, που φαίνεται ότι είναι από το σπίτι σας. Έχετε μεγαλώσει με μία ευγένεια και κάθε κατάσταση τη χειρίζεστε πολύ διακριτικά και με ευγένεια. Μπράβο αγόρι μου και μέσα από την καρδιά μου σου εύχομαι ό,τι καλύτερο».

Και πρόσθεσε: «Χαίρομαι με ανθρώπους που μιλούν ωραία ο ένας για τον άλλον. Είτε αυτοί είναι συνεργάτες, φίλοι, σύντροφοι, είτε έχουν οικογενειακή σχέση. Όταν βλέπω να μιλά ένας άνθρωπος ωραία και να χαμογελά, σημαίνει πολλά αυτό».

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βίκυ Κάβουρα: Είναι σε σχέση εδώ και 6 μήνες με πασίνγωστο ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ

HerNews ka

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Το GNTM ήταν εφιάλτης, βίωσα bullying»

Her News

Νίκος Μουρατίδης για Γιώργο Μαζωνάκη: «Τον έκανα σταρ από το μηδέν. Με απογοητεύει πάρα πολύ»

HerNews ka