HerNews.gr
Ελλάδα

Νίκος Φλωρινιώτης: Υποβασταζόμενη η μητέρα και η αδερφή του στην κηδεία του

Το μεσημέρι της Παρασκευής 22/12, λίγο μετά τις 14:00 πραγματοποιήθηκε η εξόδιος ακολουθία του Νίκου Φλωρινιώτη στον Ιερό Ναό Παναγίας Ρόδον το Αμάραντον στον Πειραιά.

Ο Νίκος Φλωρινιώτης «έφυγε» από τη ζωή την Τρίτη 18/12 μετά από σκληρή μάχη που έδινε με τον καρκίνο και σκόρπισε θλίψη στους οικείους του και σε όλους όσοι τον γνώριζαν.

Συντετριμμένη η οικογένειά του, καθώς το τελευταίο διάστημα προσπαθούσε να ορθοποδήσει μετά τον θάνατο του Γιάννη Φλωρινιώτη, ήρθε αντιμέτωπη με έναν ακόμη τραγικό θάνατο μέσα σε διάστημα 6 μηνών.

Ο Νίκος Φλωρινιώτης οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία σε λευκό φέρετρο, ενώ η αδερφή του Αννούλα Φλωρινιώτη και η μητέρα του Μάχη ήταν υποβασταζόμενες από συγγενείς.

Για το τελευταίο «αντίο» στον Ιερό Ναό Παναγιάς Ρόδον το Αμαραντόν, έδωσαν το παρών και οι: Γωγώ Γαρυφάλλου, Ελένη Φιλίνη, Γιάννης Βασιλείου, Έφη Θώδη, Σπύρος Μπιμπίλας, Χάρης Ακριτίδης, Σάσσα Μπάστα, Νίκος Κοκλώνης και Λίλιαν Αρχονή.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Χαρδαλιάς: Τέλος οι όρθιοι στα κέντρα διασκέδασης -«Λουκέτο» από την πρώτη παράβαση

Her News

Νέαρχος: Πού θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία – Με τι καιρό θα μπει ο Νοέμβριος

Her News

Εκκενώνεται το Κανδήλι στη Νέα Πέραμο και τρία χωριά στη Ρόδο – Παλεύουν με τις αναζωπυρώσεις οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής

HerNews ka