HerNews.gr
DECORNEWS

Δείτε πως να επεκτείνετε τον υπάρχοντα χώρο της ντουλάπας σας με απλές & οικονομικές λύσεις

Δεν υπάρχει τίποτα πιο εκνευριστικό το πρωί από μια ξεχειλισμένη ντουλάπα όπου δεν μπορείς να βρεις τίποτα να φορέσεις.

 Εάν νιώθετε ένοχοι που προσπαθείτε να οργανώσετε μια ντουλάπα με πάρα πολλά ρούχα και δεν είστε διατεθειμένοι να τα βάλετε σε ένα μέρος, δεν είστε μόνοι. Οι επαγγελματίες διοργανωτές συναντούν αυτό το αίνιγμα πιο συχνά από όσο νομίζετε.

Αυτοί είναι οι έξι τρόποι για να επεκτείνετε τον υπάρχοντα χώρο της ντουλάπας σας χωρίς να αγοράσετε μια εντελώς νέα μονάδα αποθήκευσης για να διατηρήσετε τα ρούχα σας μαζί. 

1. Δημιουργήστε αποθηκευτικό χώρο στην πόρτα

υπνοδωμάτιοΜια τυπική ιδέα αποθήκευσης σε ντουλάπα είναι να φέρετε τον αποθηκευτικό σας χώρο στην πόρτα όπου είναι δυνατόν, δίνοντάς σας επιπλέον χώρο για να αποθηκεύσετε τα πιο άβολα διαμορφωμένα κομμάτια όπως παπούτσια και αξεσουάρ.

2. Τοποθετήστε πρόσθετα ράφια

προσαρμοσμένη αποθήκευση ρούχων με ράφια και συρτάριαΤα ράφια κρεβατοκάμαρας είναι ένα θεϊκό δώρο όταν πρόκειται για την επέκταση της αποθήκευσης σε ντουλάπες. Οι περισσότερες ντουλάπες έρχονται με ένα ράφι και μια ράβδο ρούχων, αλλά αυτό σπαταλά τόσο πολύ χώρο.Τα ψηλά ράφια είναι επίσης το τέλειο μέρος για την αποθήκευση ειδικών κομματιών που χρησιμοποιείτε μόνο περιστασιακά, ή ακόμα και την εποχιακή αποθήκευση και αποθήκευση αποσκευών. Φροντίστε να κρατάτε ένα μικρό βήμα στην ντουλάπα σας στον τοίχο, ώστε να μπορείτε να τα φτάσετε εύκολα όταν χρειάζεται. 

3. Προσθέστε μια επιπλέον ράγα στο κάτω μέρος

Μεγάλη γκαρνταρόμπα με στρογγυλό πάγκο στο κέντροΕάν έχετε πολλά ρούχα ή προσπαθείτε να οργανώσετε μια ντουλάπα, εάν δεν έχετε εποχιακή αποθήκευση , μια δεύτερη, κάτω ράγα μπορεί να είναι μια εξαιρετική προσθήκη. Σκεφτείτε να διπλασιάσετε τον χώρο σας προσθέτοντας μια δεύτερη ράβδο στη ντουλάπα. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να διπλώσετε το παντελόνι σας και να είστε δημιουργικοί όταν κρεμάτε τα μακριά σας φορέματα, αλλά τελικά, το να έχετε τον επιπλέον χώρο για να κρεμάσετε θα είναι ανεκτίμητο.

4. Χρησιμοποιήστε λεπτές κρεμάστρες για να εξοικονομήσετε χώρο στη ράγα

μικρή ντουλάπα αποθήκευσης ρούχων με κρεμαστό χώρο, ράφια, καθρέφτηςΟι λεπτές κρεμάστρες είναι, μακράν, οι καλύτερες οργανωτικές λύσεις για ντουλάπες που αγοράζουν πάντα οι επαγγελματίες. Οι λεπτές κρεμάστρες είναι, μακράν, οι καλύτερες οργανωτικές λύσεις για ντουλάπες. Ανταλλάξτε ογκώδεις πλαστικές ή συρμάτινες κρεμάστρες με λεπτές κρεμάστρες. Αυτό θα δημιουργήσει μια όμορφη ομοιόμορφη εμφάνιση και θα εξοικονομήσει το ήμισυ του χώρου της κρεμάστρας.

5. Αποσύρετε εποχιακά ρούχα

Τραβήξτε έξω κάτω από τα συρτάρια του κρεβατιούΗ αποθήκευση εποχιακών ρούχων είναι απαραίτητη εάν θέλετε να διατηρήσετε τη ντουλάπα σας λειτουργική όλο το χρόνο χωρίς να θυσιάσετε κομμάτια από τη συλλογή σας. Εάν τα ράφια της ντουλάπας σας είναι στενά στο χώρο, σκεφτείτε να μεταφέρετε αυτά τα κομμάτια σε αποθήκευση κάτω από το κρεβάτι σε σακούλες για να τα διατηρήσετε σε καλή κατάσταση.  

6. Προσθέστε ένα συρτάρι στη ντουλάπα σας

ντουλάπα με συρτάρια και κρεμαστό χώροΕάν δεν μπορείτε να προσθέσετε άλλη ράγα, αλλά γνωρίζετε ότι σπαταλάτε χώρο στη βάση της ντουλάπας σας, μπορείτε να προσθέσετε μια συρταριέρα, ιδανική για να αποθηκεύσετε οτιδήποτε δεν χρειάζεται να κρεμαστεί, ενώ παράλληλα σας προσφέρει μια μικρή ποσότητα χώρου ραφιού από πάνω. Αν δεν έχετε συρταριέρα στην κρεβατοκάμαρά σας, δείτε αν μπορείτε να προσθέσετε μια μικρή στην ντουλάπα σας. Το να έχετε διαθέσιμο χώρο στο συρτάρι για να κρατάτε τα ευαίσθητα ρούχα σας και τα ρούχα του γυμναστηρίου σας θα είναι πολύ χρήσιμο για να διατηρείτε τα ρούχα σας καλά οργανωμένα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Διατήρησε τα λουλούδια σου περισσότερο προσθέτοντας λίγη βότκα

Her News

Πως να κάνετε το σαλόνι σας πιο όμορφο – Απλά και οικονομικά tips!

HerNews ka

Η διακόσμηση μετά το Πάσχα

Her News b