HerNews.gr
Ελλάδα

Γιώργος Βάλλης: Όλα όσα έγιναν στη φιλανθρωπική εκδήλωση της Π.Ε.Π.Ι.Ε.Θ

Η προσφορά της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών και Επαγγελματικών Θαλαμηγών το απόγευμα της Πέμπτης 21 Δεκεμβρίου γέμισε χαρά τους ανθρώπους που φροντίζει η εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στο Βύρωνα.

Ο Πρόεδρος, Cpt. Γιώργος Βάλλης μοίρασε επιταγές στους ανθρώπους που φροντίζει ο ναός αλλά στα ευάλωτα μέλη της ένωσης. Τιμή μεγάλη προσέδωσε στην όμορφη αυτή καθιερωμένη συνήθεια η παρουσία του Βουλευτή κ. Γιάννη Καλλιάνου, του Α΄ Αντιπρόεδρου της Βουλής Ιωάννη Πλακιωτάκη, των εκπροσώπων από την Κύπρο και την Ε.Λ.Ο.Ε.Ν (Ειδικός Λογαριασμός Οικογενειακών Επιδομάτων Ναυτικών), του Αναπληρωτή Υπουργού Παιδείας Γιάννη Βρούτση καθώς και του γνωστού καλλιτέχνη Χαράλαμπου Ξενίδη (Bo),ενώ η Χορωδία του Μουσικού Εργαστηρίου της Ενορίας υπό τη διεύθυνση του Μουσικολογιωτάτου Πρωτοψάλτου και Μουσικοδιδασκάλου κ. Χρήστου Σπατιώτη απέδωσε Κάλαντα και τραγούδια των Εορτών.

Εμφανώς συγκινημένος ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Χριστόδουλος Κοτσίφης, Προϊστάμενος του Ιερού Ναού, ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη κ. Δανιήλ για τη αέναη αρωγή και ευλογία του στο φιλανθρωπικό έργο της Ενορίας του Αγίου Δημητρίου, καθώς επίσης και τον Πρόεδρο της Ένωσης κ. Γιώργο Βάλλη για την μεγάλη έμπρακτη προσφορά αυτού και των μελών της Ένωσης.

Η δήλωση του Γιώργου Βάλλη

«Θέλω μέσα από την καρδιά μου να πω 286 ευχαριστώ για το σύνολο των επιταγών που μαζέψαμε και αλλά 500 ευχαριστώ για σύνολο πραγμάτων που μαζέψαμε, σε όλους εσάς που με στηρίξατε και βοηθήσατε να ξεπεράσουμε τον στόχο μου και να γεμίσουμε χαρά πάνω από 200 οικογένειες. Είμαι πολύ χαρούμενος και βαθιά συγκινημένος για αυτή την προσπάθεια αγάπης που καταφέραμε. Συγχαρητήρια σε όλους μπράβο σας. Είμαι περήφανος για εσάς», δηλώνει ο Γιώργος Βάλλης.

Π.Ε.Π.Ι.Ε.Θ: Προσφορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από την Ένωση σε 36 οικογένειες στο Περιστέρι

Γιωργος Βαλλης
(Πρόεδρος ΠΕΠΙΕΘ-PUPYC)
Facebook
Instagram
YouTube

Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών (ΠΕΠΙΕΘ-PUPYC)
Facebook
Instagram
Site

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

1110: Ενεργοποιήθηκε η γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης για τους πυρόπληκτους

Her News

Δίκη Πισπιρίγκου: Την παραπομπή της σε δίκη για τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας προτείνει ο εισαγγελέας

HerNews ka

Μεγάλη αντιπολεμική συγκέντρωση στο Σύνταγμα – «Μη μας σκοτώνετε άλλο» φωνάζουν οι Ουκρανοί – ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Her News