HerNews.gr
Social News

Victoria & David Beckham: Η χαριτωμένη οικογενειακή φωτογραφία για τα Χριστούγεννα

Η Victoria και ο David Beckham τράβηξαν για άλλη μια φορά την προσοχή των μέσων ενημέρωσης καθώς πόζαραν για μια χριστουγεννιάτικη φωτογραφία με τα παιδιά τους στο σπίτι τους στο Μαϊάμι της Φλόριντα.

Οι Beckham φόρεσαν όλοι ασορτί χριστουγεννιάτικα καπέλα, εκτός από τον Cruz, ενώ κάποιοι φορούσαν ακόμη και ασορτί σετ πιτζάμες. Ωστόσο, η Victoria , ιστορικά γνωστή ως “Posh Spice”, έκανε το δικό της φορώντας μια καρό πιτζάμα με ασορτί ρόμπα.

Ήταν μέρος ενός καρουζέλ αναρτήσεων στο Instagram, που σημαίνει ένα κολάζ, που προσέλκυσε 948.000 likes με μια λεζάντα από τη Victoria που έγραφε: “Ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίς στο Μαϊάμι!!! Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ xxx”.

Στις άλλες φωτογραφίες, οι γονείς πόζαραν με τον Brooklyn, ενώ η τελευταία φωτογραφία ήταν απλώς του David και της Victoria , οι οποίοι γιόρτασαν 24 χρόνια γάμου και μια επιτυχώς μεγαλωμένη οικογένεια, το 2023. Είχαν αρχίσει να βγαίνουν το 1997.

Ποια είναι τα παιδιά του David και της Victoria;

Ένας Beckham απουσίαζε και αυτός ήταν ο Romeo , ο οποίος παίζει στις ομάδες ανάπτυξης της Μπρέντφορντ στο αγγλικό ποδοσφαιρικό σύστημα. Παρόντες όμως ήταν ο David , η Victoria , ο Cruz , ο Brookyln και η Harper , ενώ η σύζυγος του Brooklyn , Nicola Peltz Beckham , ήταν επίσης παρούσα.

Ο μεγαλύτερος γιος τους, ο Brooklyn, γεννήθηκε το 1999. Ασχολείται με τη φωτογραφία και το μόντελινγκ.

Ο δεύτερος γιος τους, Romeo, γεννήθηκε το 2002 και έχει τολμήσει και εκείνος να ασχοληθεί με το μόντελινγκ και τις δημιουργικές ασχολίες προτού ακολουθήσει ποδοσφαιρική καριέρα.

Ο Cruz Beckham , γεννημένος το 2005, έχει δείξει ενδιαφέρον για τη μουσική και το τραγούδι και η νεότερη από τη φυλή των Beckham είναι η Harper Seven Beckham , η κόρη τους που γεννήθηκε το 2011, η οποία συχνά εμφανίζεται να συνοδεύει τους γονείς της σε εκδηλώσεις και έχει τραβήξει την προσοχή για το στυλ της.

Τα παιδιά του Beckham, βρίσκονται συχνά στη δημοσιότητα λόγω της φήμης των γονιών τους και άρχισαν να χαράζουν τις διαδρομές τους σε διάφορες δημιουργικές βιομηχανίες ενώ μεγαλώνουν κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας της εμβληματικής οικογένειάς τους.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Γιώργο Λιάγκα “Οφείλει στη Φαίη το ότι ξαναγύρισε στον ΑΝΤ1”

Her News b

Γρηγόρης Γκουντάρας: Η απάντησή του στα θλιβερά μηνύματα που του εύχονται “Να καεί” στη φωτιά που ξέσπασε στο λαγονήσι

HerNews ka

Η μεγάλη επιστροφή του Νότη Σφακιανάκη μετά από 3 χρόνια απουσίας

HerNews ka