HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Home Alone: Θα κυκλοφορίσει τρίτη ταινία; Δείτε το τρέιλερ

Ο Kevin McCallister επέστρεψε… κάπως. Οι θαυμαστές της ταινίας “Home Alone” του 1990 ενθουσιάστηκαν όταν κυκλοφόρησε στο YouTube ένα τρέιλερ για μια υποτιθέμενη τρίτη ταινία με πρωταγωνιστές τους Macaulay Culkin , Joe Pesci και Daniel Stern.

Το ψεύτικο τρέιλερ απεικονίζει έναν ενήλικα Kevin McCallister, τον οποίο υποδύεται ο Culkin, να αντιμετωπίζει τους Wet Bandits 30 χρόνια μετά τα γεγονότα του “Home Alone 2: Lost in New York”.

Το τρέιλερ ανοίγει με τον Culkin , τώρα 43 ετών, να ανακαλύπτει μια κόκκινη τσάντα στο κατώφλι του, η οποία περιέχει μια φωτογραφία των παλιών εχθρών του, Harry και Marv, με ένα μήνυμα που υποδεικνύει την επιστροφή τους.

Το γνώριμο θέαμα του φορτηγού “Oh-Kay Plumbing and Heating” στη γειτονιά του σηματοδοτεί προβλήματα. Η φωνή θέτει τις βάσεις για μια εορταστική περίοδο γεμάτη χάος και παγίδες, καθώς ο Kevin McCallister αναγκάζεται να υπερασπιστεί το σπίτι του για άλλη μια φορά.

Ενώ το τρέιλερ παρουσιάζει εμφανίσεις γνωστών προσώπων όπως η Catherine O’Hara , είναι ένα καλοφτιαγμένο ψεύτικο teaser, που ενσωματώνει κλιπ από διάφορες πηγές.

Ωστόσο, ορισμένοι θεατές εξέφρασαν την ελπίδα τους η παρωδία να μετατραπεί σε πραγματική ταινία, με έναν θαυμαστή να δηλώνει: «Δεν έχω πάει σινεμά εδώ και πολύ καιρό, αλλά αν κάνουν αυτή την παρωδία πραγματική ταινία, Θα πάρω τα λεφτά μου και θα πάω σινεμά σε μια στιγμή. Το ορκίζομαι».

Ο ενθουσιασμός συνεχίστηκε καθώς ένας άλλος θαυμαστής εξέφρασε: «Όλοι θα πήγαιναν στους κινηματογράφους για αυτό» και ένας τρίτος θαυμαστής πρόσθεσε: «Δεν με νοιάζει αν αυτό είναι μόνο μια παρωδία. Θα μπορούσα να δω ότι αυτή είναι μια πραγματική ταινία».

Υπήρχαν μάλιστα προτάσεις ότι η υψηλή ζήτηση από τους θεατές θα μπορούσε ενδεχομένως να οδηγήσει στη δημιουργία μιας πραγματικής συνέχειας, με έναν θαυμαστή να επισημαίνει την τάση των κληρονομημένων συνέχειων στο Χόλιγουντ.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μεγάλη Συναυλία κατά της φτώχειας στο Βεάκειο

Her News

«Your place or mine»: Η νέα ρομαντική κομεντί του Νetflix με πρωταγωνιστές τη Ριζ Γουίδερσπουν και τον Άστον Κούτσερ

Her News

Lemon: Μια θεατρική παράσταση στην παραλία Τουρλίδας Μεσολογγίου

Her News b