HerNews.gr
Μόδα

Βραδινά φορέματα: 5 τάσεις που πρέπει να υιοθετήσεις αν είσαι πάνω από 50

Ποιο φόρεμα για πάρτι να επιλέξεις φέτος; Καθώς πλησιάζει ο εορτασμός της Πρωτοχρονιάς , θα ρίξουμε φως στις τάσεις της μόδας και τις επιθυμίες αυτής της περιόδου.

Και επειδή σε ηλικία άνω των 50 ετών, τα μοντέλα Cindy Crawford , Helena Christensen και Naomi Campbell ή ακόμα και η δημιουργός περιεχομένου Grece Ghanem ανταγωνίζονται σε θράσος και δημιουργικότητα σε κάθε τους εμφάνιση, εστιάζουμε στις βραδινές εμφανίσεις τους που μας εμπνέουν περισσότερο από ποτέ στα τέλη του 2023.

Με ένα μόνο σύνθημα: τόλμησε (και νιώσε καλά με το ντύσιμό σου!). Κοντό μαύρο φόρεμα που ήρθε ξανά στο προσκήνιο, αισθησιακή διαφάνεια, λάμψη στο αποκορύφωμά της..

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dr .🧿Naomi Campbell (@naomi)

Δώστε έμφαση στις εικόνες σε 5 εμφανίσεις που φορούν αυτά τα εικονίδια άνω των 50 ετών, τα οποία μας κάνουν να θέλουμε να βγούμε από τη ζώνη άνεσης του στυλ μας για τους εορτασμούς του τέλους του χρόνου.

Φόρεμα για πάρτι: 5 στυλ που σίγουρα θα λειτουργήσουν φέτος όταν είσαι πάνω από 50

Το ντραπέ μαύρο φόρεμα

Κάθε χρόνο η ίδια ιστορία: καταλήγουμε να φοράμε αυτό το μικρό μαύρο φόρεμα που λειτουργεί κάθε φορά και που το κρατάμε προσεκτικά στην γκαρνταρόμπα μας. Φέτος, μιμούμαστε την εμφάνιση της Cindy Crawford επιλέγοντας ένα μακρύ μοντέλο σε εξαιρετικά κομψό ντραπινγκ.

Γυναικείο φόρεμα για πάρτι 5 τάσεις που πρέπει να υιοθετήσετε όταν είστε άνω των 50 ετών

Το αστραφτερό διάφανο φόρεμα

Δεν υπάρχει ηλικία για να τολμήσεις να φορέσεις διάφανο φόρεμα. Όπως και η Grece Ghanem , το φοράμε με μινιμαλιστικά εσώρουχα και επιλέγουμε ένα μοντέλο με προτεινόμενες λεπτομέρειες διαφάνειας και glitter.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Grece Ghanem (@greceghanem)

Το μακρύ δαντελένιο φόρεμα

Ένα διαχρονικό κομμάτι που επισκιάζει το little black dress. Όπως η Christy Turlington , επιλέγουμε ένα μακρύ μαύρο δαντελένιο φόρεμα.

Robe de fête femme 5 tendances à adopter quand on a plus de 50 ans

Το φανταχτερό φόρεμα

Naomi Campbell , το απόλυτο εικονίδιο της νύχτας! Για τους πιο τολμηρούς, τολμάμε το μακρύ φόρεμα με κόκκινες πέτρες ή επιλέγουμε ένα φανταχτερό φόρεμα σε βελούδο ή ζέρσεϊ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dr .🧿Naomi Campbell (@naomi)

Little Black Dress

Όπως η Helena Christensen και η Eva Herzigova , η εστίαση σε ένα κλασικό όπως το little black dress εξασφαλίζει άψογο στυλ. Το επιλέγουμε με λεπτομέρεια που αλλάζει για να μεταβούμε στο έτος 2024, στράπλες ή με γυμνούς ώμους.

Γυναικείο φόρεμα για πάρτι 5 τάσεις που πρέπει να υιοθετήσετε όταν είστε άνω των 50 ετών

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

MAD VMA 2023: Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έκανε την πιο all time classic εμφάνιση της βραδιάς

HerNewskl

Rihanna: Επιστρέφει δυναμικά με μία συνεργασία- έκπληξη για τη Fenty

HerNewskl

Fashion week: To show του οίκου Dior μάγεψε τις Βερσαλλίες

Her News b