HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Λεωνίδας Κακούρης: Η ανάρτηση που προκαλεί ερωτηματικά και η ξαφνική αποχώρηση από την παράσταση «Βασιλιάς Ληρ»

Ερωτηματικά έχει προκαλέσει η ξαφνική αποχώρηση του σπουδαίου ηθοποιού Λεωνίδα Κακούρη από την παράσταση Βασιλιάς Ληρ του Εθνικού Θεάτρου, αλλά και η αινιγματική ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram λίγες ώρες μετά, την οποία και διέγραψε αμέσως.

«Ανακοινώνεται ότι στην παραγωγή “Βασιλιάς Ληρ” του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, που παρουσιάζεται στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά, μετά από παραίτησή του για προσωπικούς λόγους, ο Λεωνίδα Κακούρης αντικαθίσταται από τον Γιάννη Νταλιάνη και οι παραστάσεις θα ξεκινήσουν 13 Ιανουαρίου» αναγράφεται στην επίσημη ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου.

Οι λόγοι της αποχώρησης του Λεωνίδα Κακούρη είναι προς το παρών άγνωστοι, ενώ το πρωί της Πέμπτης 4/1 σχολιάστηκε το γεγονός στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου».

Όσα έλεγε ο Λεωνίδας Κακούρης στην ανάρτησή του

 «Λοιπόν αυτός είμαι! Η ζωή μου γαρύφαλλο, πέταλα απλωμένα παντού, έχω ανοίξει τη ψυχή μου στους πάντες. Ορίστε… Εδώ… Αυτά είναι αποτελέσματα πέντε ημερών. Ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα… Γιατί δεν αντέχω άλλο τους τοξικούς ανθρώπους. Δεν τους αντέχω! Λοιπόν, θα μαζευόμαστε οι φίλοι, θα έχουμε τον καλύτερο ήχο, την καλύτερη εικόνα, τα καλύτερα γλυκά και τους καλύτερους ανθρώπους δίπλα μας. Και να χ@@σω και τα Μέσα και όλα. Ορίστε εδώ θα είναι το Λινάκι μου (ο σκύλος του), θα κάθεται ήρεμο… Ήρεμο… Θέλω ήρεμους ανθρώπους στη ζωή μου, όχι τοξικούς», ακουγόταν να λέει ο ηθοποιός στην ανάρτησή του η οποία κατέβηκε αμέσως μετά.

Ο Νίκος Γεωργιάδης αποκάλυψε στην εκπομπή “Πρωινό ΣουΣου” ότι: «Αυτό που έχω μάθει από το επαγγελματικό περιβάλλον του Λεωνίδα Κακούρη είναι ότι έφτασε στα όριά του, δεν άντεξε άλλο, “έσπασε”, αυτό μου  μετέφεραν. Υπήρχε ένταση με τον σκηνοθέτη. Υπήρξε μια διαρροή μετά την ανακοίνωση του Εθνικού ότι ο κύριος Κακούρης είχε πάθει υπερκόπωση, η ανάρτησή του όμως χάλασε αυτό το αφήγημα».

Νεότερα Άρθρα

Ελένη Τσολάκη: Η δύσκολη καθημερινότητα με τον σύζυγό της και τα τηλεοπτικά της σχέδια

Her News

Γιώργος Σουξές: «Λύγισε» στον αέρα της «Ελένης» – Η αντίδραση της παρουσιάστριας

HerNews ka

Super Κατερίνα: Πότε κάνει πρεμιέρα η Κατερίνα Καινούργιου;

Her News b