HerNews.gr
Διεθνή

Kylie Jenner: Μοντέλο απολύθηκε από το Met Gala γιατί την «επισκίασε»

Ένα μοντέλο από την Ιταλία ισχυρίζεται ότι απολύθηκε από το Met Gala του 2024, αφού «επισκίασε» την Kylie Jenner στην περσινή τελετή.

Ο Eugenio Casnighi πήγε στο TikTok το Σάββατο για να εξηγήσει ότι δεν θα εργάζεται πλέον στην εκδήλωση της Δευτέρας στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης, αφού έγινε viral τον προηγούμενο χρόνο για την καλή του εμφάνιση.

«Μόλις απολύθηκα από το Met Gala», είπε ο 26χρονος πριν εμφανίσει αρκετές φωτογραφίες δίπλα στο αστέρι των «Kardashians». «Με θυμάσαι;».Eugenio CasnighiΟ Casnighi, ο οποίος εργάστηκε στο Met Gala τα τελευταία δύο χρόνια, ισχυρίστηκε ότι ποτέ δεν μπόρεσε να μιλήσει για την προσοχή που έλαβε από την εκδήλωση επειδή είχε υπογράψει σύμφωνο εμπιστευτικότητας.

«Είναι αρκετά αστείο, με απέλυσαν οπότε μπορώ να πω ό,τι θέλω τώρα», είπε το μοντέλο, υποστηρίζοντας ότι ειδοποιήθηκε μόλις την Παρασκευή. «Με απέλυσαν επειδή έγινα viral πέρυσι».

«Οπότε βασικά είπαν: “Τα κατάφερες για τον εαυτό σου, οπότε δεν μπορούμε να σε έχουμε να δουλεύεις πια εδώ. Συγγνώμη».

Eugenio CasnighiΕξηγώντας τον προηγούμενο ρόλο του, συνέχισε: «Πέρυσι, μου είπαν ότι θα ήμουν με την  Kylie Jenner όλο το βράδυ και θα τη βοηθούσα σε ό,τι χρειαζόταν».

Ο Casnighi εξήγησε ότι το ανώνυμο πρακτορείο μοντέλων στο οποίο εργάζεται και το Met Gala θέλει τα μοντέλα να δουλεύουν στο κόκκινο χαλί επειδή «θέλουν να τραβήξουν την προσοχή οι άνθρωποι».

«Μου είπαν κυριολεκτικά ότι σε επιλέξαμε επειδή μας αρέσεις περισσότερο από άλλους ανθρώπους να είσαι με αυτή τη διασημότητα, αλλά όταν οι άνθρωποι έβγαλαν φωτογραφίες της πραγματικής διασημότητας… όπως η Kylie Jenner και εγώ ήμουν δίπλα της… φυσικά, κατέληξα στη φωτογραφία και με κατηγόρησαν».

 Eugenio Casnighi Μαζί με τις ατάκες του, ο Casnighi μοιράστηκε επίσης ένα viral απόσπασμα από έναν θαυμαστή που τον έδειχνε δίπλα στην περσινή οικοδέσποινα στο κόκκινο χαλί, Emma Chamberlain, η οποία έπαιρνε συνέντευξη από την Jennie Kim του Blackpink.

Ενώ το κλιπ έδειχνε τον Ιταλό να κολλάει στο πλάι, ο θαυμαστής δεν μπορούσε παρά να κάνει ζουμ στον όμορφο τύπο, γράφοντας: «Προσπαθώ να επικεντρωθώ στην Emma που παίρνει συνέντευξη από την Jennie, αλλά…»

Σε ένα επόμενο κλιπ, εξήγησε ότι υπάρχει η πιθανότητα οι διοργανωτές του Met Gala να έχουν επιλέξει να μην δουλέψουν μοντέλα στην εκδήλωση φέτος, καθώς υπαινίχθηκε ότι έμαθε ότι μια συνάδελφός του απολύθηκε επίσης.

Κοινοποίησε επίσης διάφορα μηνύματα και emails που επιβεβαίωναν ότι θα δούλευε στην εκδήλωση πριν από την απόλυσή του.

 

@eugeni0_ Well well well this is gonna be fun #metgala2024 #metgala2023 #metgala #jennie #kyliejenner ♬ original sound – Eugenio

Ο Casnighi πρόσθεσε ότι οι διοργανωτές αυστηροποίησαν το συμφωνητικό εχεμύθειας για τη φετινή εκδήλωση, λέγοντας στους εργαζόμενους ότι δεν μπορούν να δημοσιεύσουν ή να αναδημοσιεύσουν οποιοδήποτε περιεχόμενο από το Met Gala. 

Kylie Jenner: Μας δείχνει την επίπεδη κοιλιά της μετά τις φήμες για εγκυμοσύνη

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σπάνιο ζευγάρι άστρων περιφέρονται το ένα γύρω από το άλλο γιορτάζοντας την Πρωτοχρονιά κάθε μέρα

HerNews ka

Μέγκαν Φοξ: Αποκαλύπτει ότι ποτέ δεν αγάπησε το σώμα της

HerNews ka

ΗΠΑ: 28χρονη τρανς πυροβόλησε και σκότωσε τρία παιδιά και τρεις ενήλικες σε σχολείο

Her News