HerNews.gr
Διεθνή

Νίκολας Κέιτζ: Ο γιός του κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε τη μητέρα του

Ο γιος του Νίκολας Κέιτζ, Γουέστον Κέιτζ, κατηγορήθηκε ότι χτύπησε τη μαμά του, Κριστίνα Φούλτον, καθώς εμφανίστηκε με μαύρα μάτια και πολλές μελανιές στο πρόσωπο.

Την περασμένη Κυριακή, πηγές είπαν στο TMZ ότι ο Γουέστον κρίθηκε ως ύποπτος σε μια αναφορά  που αφορούσε τη μητέρα του σχετικά με ένα περιστατικό που συνέβη στο σπίτι της στο Λος Άντζελες στις 28 Απριλίου.

Ο υποτιθέμενος καβγάς του δίδυμου μητέρας-γιου ξεκίνησε ως λεκτική διαμάχη πριν γίνει γρήγορα σωματική, όπως είπε μια πηγή στο πρακτορείο.

Κριστίνα ΦούλτονΟι πρώτοι ανταποκριτές κλήθηκαν στο σπίτι της ηθοποιού, αλλά δεν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το πρακτορείο, οι αρχές επιβολής του νόμου καθορίζουν εάν η υπόθεση θα θεωρηθεί ως κακούργημα.

Ωστόσο, δεν έχει γίνει καμία σύλληψη καθώς ο Γουέστον, 33 ετών, είχε φύγει τη στιγμή που έφτασε η αστυνομία.

Νίκολας ΚέιτζΠηγές κοντά στη Φούλτον, 56 ετών, λένε ότι της ζητήθηκε να βοηθήσει τον γιο της σε μια «συναισθηματική στιγμή» και την έβαλαν να τον παρηγορήσει, ανέφερε το TMZ.

Ωστόσο, όπως ενημερώθηκε στο πρακτορείο ότι η Φούλτον αρνήθηκε τους ισχυρισμούς για καυγά και ζήτησε την προστασία της ιδιωτικής της ζωής.

Την Κυριακή, η Κριστίνα Φούλτον φωτογραφήθηκε με μώλωπες σε όλο της το πρόσωπό.

Ενώ η μελανιά κάτω από το μάτι της ήταν ιδιαίτερα αισθητή, φαινόταν να υπάρχουν κίτρινα σημάδια στα μάγουλα και το μέτωπό της που ξεθώριαζαν.Κριστίνα ΦούλτονΗ Φούλτον και ο Γουέστον πρόσφατα συνεργάζονταν για να μηνύσουν την εν διαστάσει σύζυγό του, Χίλα Αρούνιαν, επειδή φέρεται να υπεξαίρεσε 100.000 δολάρια και να κατέθεσε «δόλια περιοριστικά μέτρα» για να εμποδίσει τη μητέρα και τον γιο να βλέπουν τις δίδυμες κόρες του πρώην ζευγαριού.

Ενώ κατέθεσαν ξεχωριστές μηνύσεις, η αγωγή του Νοεμβρίου του 2023 από τη Κριστίνα Φούλτον ισχυρίστηκε ότι η Αρούνιαν, η οποία παντρεύτηκε τον Γουέστον το 2018, ήταν «συναισθηματικά χειριστική» και κακοποιητική προς τον Γουέστον σε σημείο που τον έκανε να αποξενωθεί από την οικογένειά του.

Ο Γουέστον ισχυρίστηκε στην αγωγή του ότι η Αρούνιαν τον «εκμεταλλεύτηκε» ενώ βρισκόταν σε ανάρρωση από «προβλήματα ψυχικής υγείας».

Το πρώην ζευγάρι έχει δύο κόρες. Ο Γουέστον είναι επίσης πατέρας δύο παιδιών από προηγούμενες σχέσεις.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ζιζέλ: Δάκρυσε κατά τη διάρκεια διάλεξης που έκανε στη Βραζιλία

HerNews ka

Britney Spears: Η συγγνώμη της μητέρας της μέσω Instagram

HerNews ka

Βασιλιάς Κάρολος: Η Adele και ο Ed Sheeran αρνήθηκαν να τραγουδήσουν στη στέψη του

HerNews ka