HerNews.gr
Συνταγές

Πίτσα καρμπονάρα: Δοκιμάσαμε την πιο νόστιμη συνταγή!

Πίτσα καρμπονάρα

Η πίτσα καρμπονάρα είναι μια εκπληκτική επιλογή για μεσημεριανό ή βραδινό γεύμα! Αυτό το φαγητό αντιπροσωπεύει μια πλούσια ιστορία που ξεκίνησε ως πιάτο για τους απλούς ανθρώπους, χρησιμοποιώντας αυγά, τυρί και μπέικον, ότι ήταν διαθέσιμο τότε.

Πίτσα καρμπονάρα: Δοκιμάσαμε την πιο νόστιμη συνταγή!

Πίτσα καρμπονάρα
Πίτσα καρμπονάρα

Η σύγχρονη εκδοχή αυτής της πίτσας συνήθως περιλαμβάνει κρόκους αυγού, μπέικον, παρμεζάνα και λίγη μοτσαρέλα. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για οικογενειακά γεύματα ή βραδινά με φίλους. Αυτή η πίτσα, με τη μοναδική και αξέχαστη γεύση της, θα γίνει σίγουρα ένα από τα αγαπημένα σας πιάτα και μπορείτε πλέον να την ετοιμάζετε εύκολα στο σπίτι, απολαμβάνοντας την οποιαδήποτε στιγμή!

Υλικά

300 γρ.αλεύρι 0

150ml νερό

3 γρ. μαγιά μπύρας

5 γρ. αλάτι

50 γρ. μπέικον

3 αυγά

2 κομμάτια μοτσαρέλα

Παρμεζάνα τριμμένη

Πιπέρι

Οδηγίες:

  1. Ανακατέψτε το αλεύρι, το νερό και τη μαγιά σε ένα δοχείο μίξερ μέχρι να ενσωματωθούν καλά. Προσθέστε το αλάτι και ζυμώστε μέχρι να γίνει ομοιογενές.
  2. Αφήστε τη ζύμη να ξεκουραστεί για 15 λεπτά και διαμορφώστε τέσσερις μπάλες. Αφήστε τις να φουσκώσουν για 2-3 ώρες.
  3. Ανοίξτε τις μπάλες σε μια αλευρωμένη επιφάνεια και προσθέστε τη μοτσαρέλα. Ψήστε στους 250°C για 5 λεπτά.
  4. Κατά τη διάρκεια του ψησίματος, χτυπήστε τα αυγά, αλατίστε και προσθέστε στην ζεστή πίτσα. Προσθέστε το μπέικον και πιπέρι. Ψήστε για άλλα 10 λεπτά, παρακολουθώντας το αυγό.
  5. Βγάλτε την πίτσα από το φούρνο και πασπαλίστε με παρμεζάνα.

Καλή απόλαυση της πίτσας καρμπονάρα που ετοιμάσατε!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Παραδοσιακός ελληνικός καφές: Όλα τα μυστικά για να… πετύχει το καϊμάκι

Her News

Glühwein: Η συνταγή για το απόλυτο χριστουγεννιάτικο ποτό

Her News

Συνταγές: Σαλάτα με κουσκούς και χαλούμι

HerNews ka