HerNews.gr
Beauty

Skincare: Οι τάσεις που θα επικρατήσουν το 2024

Οι τάσεις στο skincare  αλλάζουν συνεχώς, και το 2024 φέρνει μια πλειάδα ενδιαφέροντων τάσεων που επηρεάζουν τον κόσμο της περιποίησης. Από φυσικές φόρμουλες μέχρι ανανεωμένες αντιγηραντικές πρακτικές, αυτές είναι οι τάσεις που κυριαρχούν.

Η skincare ρουτίνα που πρέπει να ακολουθήσετε αν είστε άνω των 50

Skincare: Οι τάσεις που θα επικρατήσουν το 2024

 

Η βιώσιμη ομορφιά αποτελεί μια σημαντική τάση, με την αυξανόμενη επιθυμία των καταναλωτών για φυσικά προϊόντα που σέβονται το περιβάλλον και την ευαισθησία του δέρματος. Οι φόρμουλες με βιολογικά συστατικά, ανακυκλώσιμες συσκευασίες και προϊόντα πιστοποιημένα για τη βιωσιμότητα έχουν γίνει ακόμη πιο δημοφιλή.

Η εστίαση στην εσωτερική υγεία για την εξωτερική εμφάνιση είναι μια σημαντική τάση. Συμπληρώματα διατροφής με κολλαγόνο, βιταμίνες και αντιοξειδωτικά, καθώς και διατροφικές συνήθειες πλούσιες σε φρούτα και λαχανικά αναδεικνύουν την υγιή επιδερμίδα.

Σε συνδυασμό με αυτό, το 2024 βλέπουμε αύξηση στη χρήση προϊόντων περιποίησης των ματιών. Ενυδατικά, αντιγηραντικά και αντιοξειδωτικά συστατικά σε προϊόντα φροντίδας ματιών στοχεύουν στη μείωση των σακών και των ρυτίδων, προσφέροντας ένα νεανικό, φωτεινό βλέμμα.

Winter blooming: Η νέα τάση που θα επικρατήσει στο skincare τον χειμώνα

Η προσαρμοσμένη περιποίηση είναι επίσης σημαντική, καθώς οι καταναλωτές αναζητούν προσαρμοσμένες λύσεις για το δέρμα τους. Από την αντιμετώπιση των ατελειών έως την ενυδάτωση ή ακόμη και την αντιγήρανση, η εξατομικευμένη περιποίηση γίνεται η νέα προτίμηση.

Επιπλέον, προϊόντα με αντιγηραντικές ιδιότητες και προστασία από εξωτερικούς παράγοντες, όπως η ρύπανση και η ακτινοβολία UV, επεκτείνουν τη γκάμα των προϊόντων περιποίησης προσφέροντας προληπτική φροντίδα κατά της πρόωρης γήρανσης.

Μια άλλη αξιοσημείωτη τάση είναι η αναβίωση της περιποίησης των μαλλιών. Οι άνθρωποι θέλουν προϊόντα που να προσφέρουν λύσεις για την υγεία των μαλλιών τους, με εστίαση στην ενυδάτωση, την προστασία από τις βλαβερές επιδράσεις του περιβάλλοντος και την αποκατάσταση μετά από ζημιές.

Με την τάση αυτή προκύπτει η ανάγκη για προϊόντα με συστατικά που αποκαθιστούν την υγεία της τρίχας, όπως εκχυλίσματα βοτάνων, φυτικά έλαια και πρωτεΐνες. Η περιποίηση των μαλλιών εστιάζεται επίσης στη φυσική λάμψη και τη διατήρηση της υγείας τους, αντί για τον καθαρά αισθητικό παράγοντα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πώς θα εξαφανίσετε τους μαύρους κύκλους

Her News

Jennifer Lopez: Δοκίμασε ένα άκρως ρομαντικό makeup look!

HerNewskl

Αφέλειες: 5 ιδέες για να τις υιοθετήσετε, εάν έχετε στρογγυλό πρόσωπο

HerNewskl