HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Έμιλυ Κολιανδρή: «Όταν πρωτοσυνάντησα τον Χρήστο Λούλη κατάλαβα ότι ήταν “αυτός”»

Η Έμιλυ Κολιανδρή βρέθηκε καλεσμένη στην «Ελένη» και μίλησε για την ζωή της και για τα επαγγελματικά της.

Η ηθοποιός μίλησε για την ζωή και την καθημερινότητά της, και για το πώς συνδυάζει το καθημερινό σίριαλ με το θέατρο.

«Είναι δύσκολο, δεν θα το ξανακάνω. Θαυμάζω αυτούς που το κάνουν κι το κάνουν χρόνια. είναι ένα μάθημα, είναι σαν να κάνεις πρωταθλητισμό. Είναι 10 ώρες την ημέρα κάθε μέρα, με τρελό διάβασμα γιατί κάνουμε πολλές σκηνές την ημέρα. Έχουμε και εξωτερικά γυρίσματα και σε στούντιο. Βρίσκομαι σε μια πολύ ζορισμένη περίοδο. Ευτυχώς κάναμε 10 μέρες παύση από το σίριαλ και πέρασαν οι μέρες γρήγορα. Είχα όμως και έξτρα παραστάσεις μέσα στις γιορτές. Είχα αναλάβει και άλλα πράγματα θεατρικά. Πίστευα ότι θα τα καταφέρω άλλα δεν τα υπολόγισα σωστά», είπε αρχικά η Έμιλυ Κολιανδρή.

Για το Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου, υπογράμμισε: «Είναι μια συναρπαστική ταινία. Μου άρεσε πολύ η ταινία. Χαίρομαι που είμαι μέρος μιας γενιάς σκηνοθετών που επιλέγουν γυναίκες να οδηγούνται προς την ελευθερία και να σπάνε τα κοινωνικά ταμπού».

Για την σειρά «Ηλέκτρα» στη δημόσια τηλεόραση τοποθετήθηκε μεταξύ άλλων η Έμιλυ Κολιανδρή.

«Υπάρχουν σκηνές στη σειρά που η γυναίκα που είναι στο σπίτι και βοηθάει της λέει ότι “είναι τυχερή” η Ηλέκτρα που δεν την κακοποιούσαν, και η Ηλέκτρα της απαντά: αυτό είναι πρόοδος; Η κάθε εποχή νομίζει ότι η προηγουμένη ήταν χειρότερη. Μπορούν να γίνουν πολύ καλύτερα πράγματα. Ακόμα και το 2024 μιλάμε για γυναικοκτονίες. Μου αρέσει που η σειρά μιλά για τις δεύτερες ευκαιρίες», επεσήμανε η αγαπημένη ηθοποιός.

«Όταν πρωτοσυνάντησα τον Χρήστο Λούλη κατάλαβα ότι ήταν “αυτός”»

Για την αντίδραση του κόσμου στην παράσταση που πρωταγωνιστεί σημείωσε πως, «Με συγκινεί η αντίδραση του κόσμου. Είναι μια εμπειρία όχι απλά μία παράσταση. Ο κόσμος πηγαίνει μετά την παράσταση και μαθαίνει για την ιστορία που είναι αληθινή και διαβάζει πάνω σε αυτό. Γιατί να μην έχει γίνει ταινία για την Αμαλία και έχει γίνει για την Μαρία Αντουανέτα; Αυτόν τον κήπο στο κέντρο της Αθήνας τον έφτιαξε η Αμαλία σαν να ήταν το παιδί που δεν έκανε ποτέ».

Για το θέμα «παιδί»:

«Επειδή έφυγα νωρίς από την Κύπρο, δεν προλάβαμε να κάνουμε αυτές τις «συζητήσεις» για παιδιά. Γνώρισα τον σύζυγό μου Χρήστο Λούλη, 22 ετών. Το ήξερα από την αρχή ότι είναι “αυτός”», τόνισε κλείνοντας η Έμιλυ Κολιανδρή.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κατερίνα Καραβάτου: Η απώλεια που βίωσε και το διαζύγιο με τον Κρατερό Κατσούλη

HerNewskl

Μαριέττα Χρουσαλά: «Αυτό το ποτέ, που μπαίνει ξαφνικά μέσα σου, είναι τρομακτικό»

Her News

Στάθης Αγγελόπουλος: «Είχα θέματα με την Άντζελα Δημητρίου, είναι δύστροπη»

Her News