HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Γυναικοκτονία Θεσσαλονίκη: Ο πρώην σύντροφος της 41χρονης Γεωργίας έμαθε στον «αέρα» για τον θάνατό της

Αποτροπιασμό προκαλεί στο πανελλήνιο μια ακόμη γυναικοκτονία, της 41χρονης Γεωργίας από τη Θεσσαλονίκη η οποία μάλιστα ήταν έγκυος στον τρίτο μήνα.

Το άψυχο σώμα της 41χρονης Γεωργίας βρέθηκε σε δασώδη έκταση ανάμεσα στη Νέα Τρίγλια και τη Γαλάτιστα. Σύμφωνα με όσα φέρεται να ομολόγησε ο φίλος, ο σύντροφος της 41χρονης, τη δολοφόνησε και έπειτα ζήτησε τη βοήθειά του για να εξαφανίσουν τη σορό της, μεταφέροντάς τη με το αυτοκίνητό του στο σημείο.

Ο 39χρονος φερόμενος ως δολοφόνος, αρνείται την εμπλοκή του στη δολοφονία της άτυχης εγκύου.

Θεσσαλονίκη: Πού είναι η έγκυος Γεωργία;- Τι λέει ο σύντροφος και ο  αδερφός... | Ελλάδα Ειδήσεις

Το πρωί της τρίτης 9/1, ο πρώην σύντροφος της Γεωργίας με τον οποίο διατηρούσε σχέση για 4 χρόνια, μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και στη δημοσιογράφο Ελένη Παπαδόγια, από την οποία μάλιστα πληροφορήθηκε ότι η 41χρονη γυναίκα δολοφονήθηκε.

«Με τη Γεωργία ήμασταν ζευγάρι πριν από 3,5 – 4 χρόνια περίπου. Όταν έμαθα για την εξαφάνισή της σοκαρίστηκα», δήλωσε αρχικά ο πρώην σύντροφός της.

Αμέσως η δημοσιογράφος τον ενημέρωσε για τη δολοφονία της, με τον άντρα να απαντά σοκαρισμένος: «Τι λέτε τώρα; Δολοφονημένη; Τι μου λέτε τώρα; Πότε βρέθηκε; Ω Παναγία μου. Έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό. Πωπω κρίμα… Αν είναι δυνατόν. Μία χαρά ήταν η γυναίκα, με τη δουλειά της, την οικογένειά της… Δεν μου είχε παραπονεθεί για κάτι».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πέτρος Γαϊτάνος: «Είμαι εναντίον της σάτιρας. Θεωρώ ότι κανείς δεν είναι άγιος»

Her News

Στάθης Σχίζας: «Εάν έρθει στην προσωπική μου ζωή μου κάτι δεν θα ήθελα καθόλου να δημοσιοποιηθεί»

HerNews ka

Ειρήνη Στεριανού: “Σε οντισιόν μου ζήτησε ο σκηνοθέτης να κάνουμε τον ρόλο και προσπάθησε να με αποπλανήσει”

HerNewskl