HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ειρήνη Στεριανού: “Σε οντισιόν μου ζήτησε ο σκηνοθέτης να κάνουμε τον ρόλο και προσπάθησε να με αποπλανήσει”

Ειρήνη Στεριανού

Η Ειρήνη Στεριανού θέλησε να μιλήσει για όλα και κυρίως για ένα άσχημο συμβάν που της είχε συμβεί κατά τη διάρκεια οντισιόν.

Ειρήνη Στεριανού

Πιο συγκεκριμένα εκείνη μίλησε “Mega Καλημέρα” και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο για έναν σκηνοθέτη που έκανε προσπάθειες να την αποπλανήσει. Επίσης, αναφέρθηκε στο ριάλιτι μόδας GNTM. Αρχικά, η Ειρήνη Στεριανού δήλωσε ανοιχτά πως:

“Σε οντισιόν για ταινία μου ζήτησε ο σκηνοθέτης να κάνουμε τον ρόλο και προσπάθησε να με αποπλανήσει. Ενώ είχα κλείσει τη δουλειά, είχα πάει να μάθω περισσότερα για τον ρόλο και δεν ήταν καν αυτό που έγραφε το σενάριο. Έφυγα”.

Επίσης, προσέθεσε πως “όλοι οι κριτές του GNTM ήταν μόνο στα γυρίσματα. Δεν νοιάστηκαν, πιστεύω το έβλεπαν σαν δουλειά τους, δεν ήρθε κάποιος να με συμβουλεύσει. Στο GNTM εκτός από την Βίκυ Καγιά τους άλλους δεν τους ξέραμε τότε, έγιναν γνωστοί μέσα από αυτό. Δεν είναι τόσο για τους παίκτες το ριάλιτι, είναι για τους κριτές”.

Ειρήνη Στεριανού

Το μοντέλο εξομολογήθηκε πως στο παρελθόν ένας σύντροφος της είχε δημοσιεύσει προσωπικές τους φωτογραφίες και είπε πως “δεν το είχα πει στους γονείς μου. Το είπα τώρα που το δημοσιοποίησα κάπως… Δεν ήθελα να τους στενοχωρήσω. Ζούνε σε ένα χωριό, που όπως και να το κάνεις, είναι χωριό, είναι κλειστή κοινωνία. Κάποια πράγματα δεν μπορούν να τα αντιληφθούν και να τα επεξεργαστούν όπως οι νέες γενιές. Φοβήθηκα, όμως μίλησα και με κατάλαβαν”.

Aκολουθήστε μας στo Google News  

Νεότερα Άρθρα

Ζέτα Δούκα για Γιώργο Κιμούλη: “Έχουμε και τη μία και μοναδική αλήθεια με το μέρος μας”

HerNewskl

Ναταλία Γερμανού για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Σκοτωθήκαμε…»

Her News b

Ελεονώρα Μελέτη: «Τι να πω εγώ όταν μεσούσης της σεζόν ο Γιώργος Λιάγκας έκανε πρόταση στον Κώστα Τσουρό να δουλέψουν μαζί;»

HerNews ka