HerNews.gr
Ελλάδα

Βέροια: Η 37χρονη παιδοκτόνος ήταν συμμαθήτρια με τα παιδιά που έχασαν τη ζωή τους στα Τέμπτη το 2003

Το τραγικό γεγονός με το νεκρό βρέφος στο Μακροχώρι, ξύπνησαν μνήμες από τη μεγάλη τραγωδία που έζησε στο παρελθόν η περιοχή, αυτή του φριχτού τροχαίου με θύματα 21 μαθητές στην κοιλάδα των Τεμπών, με την οποία συνδεόταν και η 37χρονη παιδοκτόνος.

Όπως έγινε γνωστό, η 37χρονη ήταν συμμαθήτρια με τα παιδιά που έχασαν τη ζωή τους στα Τέμπη στο τραγικό τροχαίο του 2003, όταν το πούλμαν που επέβαιναν συγκρούστηκε με φορτηγό που μετέφερε ξυλεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 37χρονη, που φοιτούσε στην Α’ Λυκείου, δεν επιβιβάστηκε τότε στο λεωφορείο για την εκδρομή έπειτα από απόφαση των γονιών της.

Τέμπη: Φίλοι Αποχαιρετούν Τον 35χρονο Που Αυτοκτόνησε | Star.gr

Ωστόσο, είδε 21 συμμαθητές και φίλους της να χάνουν άδικα τη ζωή τους στο βωμό της ασφάλτου, επιστρέφοντας από την Αθήνα στο Μακροχώρι, τραύμα που τάραξε την ψυχική της υγεία.

Υπενθυμίζεται ότι από εκείνη τη μοιραία εκδρομή η τοπική κοινωνία μετρά μια ακόμα απώλεια, καθώς τον Ιούλιο του 2022 ένας 35χρονος που είχε διασωθεί από το πολύνεκρο τροχαίο είχε βάλει τέλος στη ζωή του με καραμπίνα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 35χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και ποτέ δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το τρομακτικό δυστύχημα και τον θάνατο των 21 συμμαθητών του.

Σημειώνεται ότι η 37χρονη εργαζόταν ως νοσηλεύτρια στην πνευμονολογική κλινική του νοσοκομείου «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη.

Πολλοί συνάδελφοί της ήταν γνώστες των ψυχιατρικών θεμάτων που αντιμετώπιζε, καθώς η ίδια είχε εκμυστηρευτεί ότι η τραγωδία των Τεμπών την είχε σημαδέψει.veria

Οι σοκαριστικές μαρτυρίες γείτονα

 «Άκουσα τα παιδιά να φωνάζουν για βοήθεια. Πετάχτηκα έξω και πήγα στο σπίτι. Είδα τη μάνα να χτυπάει με μανία το παιδί της. Πάγωσα. Μετά προσπάθησα να το γλιτώσω τραβώντας το αλλά ήταν αργά» δηλώνει ο γείτονας στο thesstoday.gr.

Ημαθία: Μητέρα δολοφόνησε το 6 μηνών βρέφος της μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων παιδιών της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ο γιος του Ανέστη Βλάχου μιλά για πρώτη φορά για το «θρίλερ» με την περιουσία του πατέρα του

Her News b

Καλαμάτα: Πτώση εκπαιδευτικού αεροσκάφους μισό μίλι από το αεροδρόμιο

HerNews ka

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τα ερωτήματα «αγκάθια» που καλείται να απαντήσει

HerNews ka