HerNews.gr
Ελλάδα

Ημαθία: Μητέρα δολοφόνησε το 6 μηνών βρέφος της μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων παιδιών της

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι 37χρονη γυναίκα στο Μακροχώρι Ημαθίας δολοφόνησε το 6 μηνών βρέφος της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα η οποία φέρεται να έχει ψυχολογικά προβλήματα, ξεκίνησε να χτυπά το 6 μηνών παιδί της με τα χέρια της μπροστά στα άλλα δυο παιδιά της οικογένειας, ηλικίας 6 και 7 ετών, με τα παιδιά να βγαίνουν έντρομα στο δρόμο και να καλούν σε βοήθεια στο ακριβώς απέναντι σπίτι όπου διαμένει η αδερφή της 37χρονης και ο πατέρας της.

Η οικογένεια της γυναίκας έσπευσε άμεσα στο σπίτι όπου και αντίκρυσε το βρέφος αιμόφυρτο και αμέσως το μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου τελικά κατέληξε.

βρέφος | eVima | Ειδήσεις Εύβοια

Σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που βρίσκονταν εκεί, παππούς και γιαγιά προσήλθαν σε κατάσταση αλλοφροσύνης, κρατώντας στην αγκαλιά τους το αγοράκι 6 μηνών, εγγόνι τους.

Το βρέφος ήταν εμφανώς κακοποιημένο, ενώ όταν έφτασε στο νοσοκομείο δεν είχε σφυγμό, ούτε κανενός είδους αντίδραση, σύμφωνα με το veriotis.gr.

Όπως έλεγαν οι παππούδες του, η κόρη τους πάσχει από βαθιά κατάθλιψη… Από εκείνη τη στιγμή καταβλήθηκαν υπεράνθρωπες προσπάθειες από αναισθησιολόγους, παιδιάτρους και όλο το ιατρικό-νοσηλευτικό προσωπικό του ΓΝ Βέροιας για την ανάνηψη του άτυχου αγοριού. Δυστυχώς, όμως, ήταν ήδη αργά για να σωθεί το παιδί.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κακοκαιρία Daniel: «Τα είδα όλα με τα μάτια μου» – Πώς έζησε ο πατέρας του Boris Johnson τις πλημμύρες

HerNews ka

Τέμπη: Με χημικά εγκαύματα από άγνωστη ουσία πυροσβέστες που επιχειρούσαν στον τόπο της τραγωδίας

HerNews ka

Χαρδαλιάς: Τέλος οι όρθιοι στα κέντρα διασκέδασης -«Λουκέτο» από την πρώτη παράβαση

Her News