HerNews.gr
Διεθνή

Μάθιου Πέρι: Κακοποίησε την πρώην αρραβωνιαστικιά του όταν τον εγκατέλειψε

Ο Μάθιου Πέρι φέρεται να κακοποίησε πολλές γυναίκες, συμπεριλαμβανομένης της πρώην αρραβωνιαστικιάς του, Μόλι Χούρβιτς, τα χρόνια που προηγήθηκαν του θανάτου του τον Οκτώβριο του 2023.

Σύμφωνα με την Daily Mail , πηγές κοντά στον αείμνηστο σταρ των «Friends» ισχυρίζονται ότι φέρεται να «έριξε ένα τραπεζάκι» στην Μόλι Χούρβιτς το 2021 αφού τον ρώτησε αν την απάτησε.

Η 32χρονη Χούβιρτς και ο Μάθιου Πέρι ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2018 και αρραβωνιάστηκαν τον Νοέμβριο του 2020.

Επτά μήνες αργότερα, διέκοψαν τον αρραβώνα τους εν μέσω φημών ότι ο Μάθιου Πέρι φέρεται να φλέρταρε με την τότε 19χρονη Κέιτ Χάραλσον σε εφαρμογή γνωριμιών.

Ωστόσο, πηγές είπαν στην Daily Mail ότι η Χούρβιτς χώρισε με τον ηθοποιό τον Φεβρουάριο του 2021, αφού οι δυο τους φέρεται να είχαν τεράστιο καυγά την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Εκείνη την εποχή, η Μόλι Χούρβιτς φέρεται να εγκατέλειψε τον τότε αρραβωνιαστικό της αφού ανακάλυψε ότι αγόρασε ένα ρομαντικό δώρο για κάποιον άλλο που γνώρισε επίσης στην εφαρμογή γνωριμιών.

«Της πέταξε ένα τραπεζάκι και της είπε ότι ήταν τρελή», είπε η πηγή στο ρεπορτάζ. «Τη μισούσε που τον παράτησε και είχε τρομερά προβλήματα εγκατάλειψης».

Η Molly Hurwitz και ο σκύλος της.
Instagram/mollyhurwitz

Η Daily Mail ανέφερε επίσης ότι ο Μάθιου Πέρι φέρεται να έσπρωξε τη σύντροφό του, Μόργκαν Μόσες, σε έναν τοίχο και «την πέταξε σε ένα κρεβάτι» τον Μάρτιο του 2022 κατά τη διάρκεια μιας υποτιθέμενης «κατάρρευσης».

Αφού έλαβε χώρα το υποτιθέμενο περιστατικό, η Μόσες τερμάτισε κάθε επαφή με τον Μάθιου Πέρι ένα χρόνο πριν από την κυκλοφορία των απομνημονεύσεών του, «Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing», τον Νοέμβριο του 2022.

Παρά την υποτιθέμενη δύσκολη σχέση τους, η Χούρβιτς απέτισε φόρο τιμής στον ηθοποιό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την κυκλοφορία των ειδήσεων για τον θάνατό του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Molly Hurwitz (@mollyhurwitz)

Έγραψε στο Instagram ότι αν και αγαπούσε τον πρώην αρραβωνιαστικό της «πιο βαθιά από όσο μπορούσα να καταλάβω», ο Πέρι «ήταν περίπλοκος και προκαλούσε πόνο όπως δεν είχα γνωρίσει ποτέ».

«Κανείς στην ενήλικη ζωή μου δεν είχε πιο βαθιά επίδραση πάνω μου από τον Μάθιου Λάνγκφορντ Πέρι», έγραψε η Χούρβιτς. «Έχω τεράστια ευγνωμοσύνη γι ‘αυτό, για όλα όσα έμαθα από τη σχέση μας».

Μάθιου Πέρι: Έκλεισε και επίσημα η έρευνα του θανάτου του

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κέιτ Μίντλετον: Ενδέχεται να μη φορέσει τιάρα στη στέψη του Βασιλιά Καρόλου

HerNews ka

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Καλεσμένος ισχυρίζεται ότι υπήρχε μια «άσχημη» μυρωδιά στον γάμο τους

HerNews ka

Μίλτος Τεντόγλου: Πήρε το χρυσό μετάλλιο στο Βελιγράδι με πανελλήνιο ρεκόρ – «Πέταξε» στα 8,55 μέτρα

Her News